Focar de COVID pe un șantier din Capitală. 32 de muncitori internaţi la Spitalul Modular de la Pipera, alţi 78 - cazaţi în spaţii ale PMB

Cei 32 de muncitori de pe şantierul din sectorul 4 al Capitalei, confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, sunt internaţi şi primesc îngrijire medicală la Spitalul Modular COVID din Pipera.

"În momentul de faţă, 32 de muncitori, dintr-un total de 108, au fost confirmaţi pozitiv cu noul tip de coronavirus. Aceştia sunt internaţi şi primesc îngrijire medicală la Spitalul Modular COVID din Pipera, construit de Primăria Capitalei", se arată într-un comunicat transmis de Primăria Sectorului 4.

Totodată, alţi 78 de muncitori, care lucrau pe acelaşi şantier, sunt cazaţi în spaţiile puse la dispoziţie de Primăria Municipiului Bucureşti, urmând să respecte regulile ce se impun, în funcţie de evoluţia viitoare a stării lor de sănătate, transmite Agerpres.

Anterior, administraţia locală a informat că, la solicitarea Direcţiei de Sănătate Publică, pune la dispoziţia oamenilor care lucrau pe respectivul şantier 28 de locuri în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă, situat în str. Tg. Frumos, unde aceştia vor putea locui în următoarea perioadă, beneficiind de toate condiţiile igienico-sanitare necesare pe timpul carantinei instituţionalizate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel