Foști manageri de spital, condamnați

Bogdan Păltineanu, directorul Spitalului Bagdasar-Arseni
Bogdan Păltineanu, directorul Spitalului Bagdasar-Arseni

Foștii manageri de spital, Bogdan Păltineanu și Dan Staja au fost condamnați la închisoare cu suspendare. Sentința a fost dată de Curtea de Apel București și nu este definitivă.

Bogdan Păltineanu, fost manager la Institutul Naţional de Geriatrie şi Gerontologie 'Ana Aslan', în prezent manager suspendat al Spitalului Clinic de Urgenţă 'Bagdasar-Arseni', şi Dan Nicolae Straja, manager suspendat la Institutul Oncologic 'Alexandru Trestioreanu', au fost condamnaţi definitiv, luni, de Curtea de Apel Bucureşti la câte trei ani închisoare cu suspendare, sub supraveghere.Cei dpi au fost condamnați pentru luare de mită.

Curtea de Apel Bucureşti a menţinut în mare parte sentinţa dată de instanţa de fond, Tribunalul Bucureşti, în noiembrie 2016, fiind modificate doar câteva paragrafe referitoare la măsurile luate în cadrul termenului de supraveghere.

În plus, instanța a decis ca Bogdan Păltineanu să presteze muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 120 de zile și să restituie sumele primite ca mită.

Potrivit DNA, în perioada mai - august 2015, atât Bogdan Păltineanu, cât și Dan Straja, ar fi luat mită din partea unor firme pentru atribuirea contractelor de achiziții.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel