FNPA, apel către oameni. "Tragedia lui Ionuț, folosită în mod ordinar"

maidanezi-1
maidanezi-1

Federația Națională pentru Protecția Animalelor (FNPA) este de părere că moartea copilului de patru ani este folosită în "cel mai ordinar mod", în timp ce "unii țipă <<salvați-ne copiii!>>".

FNPA susține că tragedia lui Ionuț Anghel "este folosită în cel mai ordinar mod de către mass media, politicieni lași, politicieni corupți, persoane cu interese proprii". Precizează că "Mass-media prezintă cazul ca și cum ar fi isterizat întreaga țară, iar parte chiar se isterizeaza pentru că fie în lasitatea lor oamenii se integrează în curent fie scoate ce-i mai rău din ei și-și manifestă instinctele primitive odioase otrăvind, hingherind, lovind! Unii țipă “salvați-ne copiii” de parcă zilnic copiii sunt omorâți de câini iar întreaga nație română este în pericol de a fi linșată de câini! Cu toate că zilnic copiii sunt violați, maltratați, omorâți, că numărul oamenilor omorâți de alte animale, cai, urși, copii mâncați de sobolani, a fost incomparabil mai mare, niciodată presa nu a făcut un subiect de presă care să țină zile intregi, precum se întâmplă acum, aproape non-stop și la toate televiziunile".

"Politicienii plâng la căpătâiul copilului omorât, jurnaliștii țipă isteric!"

Federația subliniază că această "isterie" a fost creată întenționat pentru a acoperi alte subiecte importante și precizează că "este incredibil ce se întâmplă în mass-media, declarații false, minciuni, scenarii, denaturări, supoziții date ca fiind realități, fiecare incult, neștiutor, neinformat, isteric  își spune părerea la TV iar presa construiește o “realitate” proprie pe care o prezintă manipulând mințile oamenilor! Politicienii plâng la căpătaiul copilului omorât, jurnaliștii țipă isteric! Un om normal vede sforțările uriașe, ciudate pe care le fac unii reporteri pentru a menține acest vulcan uluitor".

Apel către oameni

FNPA face apel către oameni:  "Vă rog nu vă lăsați copleșiți de această isterie, nu vă ascundeți, nu băgați capul în pământ, nu stopați hrănirea câinilor, opuneți-vă în continuare hingheriadei, reclamați poliției orice abuz împotriva voastră, orice crimă împotriva câinilor! Fiți categorici și demni în actiunile voastre care nu au făcut decât să ajute societatea, comunitatea! (....) Să protejezi câinii denotă ca ai calități morale, compasionale, calități de care trebuie să fiți mândri și nu să vă jenați! Jenanți, mici sunt cei care țipă mincinos și care manipulează oamenii și cei ce care se lasă manipulați, neintegrații care vor să-și demonstreze lor înșiși și vecinilor cât de bravi sunt că strigă "moarte câinilor!".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel