Floyd Mayweather îl desființează pe Manny Pacquiao: ”Un laș”. Ce zice de revanșă

Floyd Mayweather s-a răzgândit în privința revanșei cu Manny Pacquiao, pe care l-a învins la puncte sâmbătă seara, la Las Vegas (Nevada). Boxerul american îl desființează pe filipinez, căruia îi reproșează că este un "laş", care "nu ştie să piardă" și căruia nu mai are de gând să-i acorde revanșa.

Floyd Mayweather a fost vizibil deranjat de declaraţiile făcute după "meciul secolului" de Manny Pacquiao, care a dezvăluit că a decis să lupte, deşi suferise o accidentare la umăr în timpul antrenamentelor. Filipinezul s-a şi operat, de altfel, la umărul respectiv, la câteva zile după confruntarea cu Mayweather, şi ar putea sta departe de box aproape un an.

"Revanşa nu mai este de actualitate. Pacquiao e un laş, care nu ştie să piardă", a spus americanul, în cadrul unui interviu acordat postului american de televiziune Showtime.

"Atunci când a pierdut, trebuia să accepte înfrângerea şi să spună: 'Mayweather, ai fost mai bun'", a continuat Mayweather, deţinător al centurilor de campion mondial WBC, WBA şi WBO la categoria welter.

Vezi și: Manny Pacquiao a fost operat la umăr. A boxat accidentat cu Floyd Mayweather

Iniţial, Mayweather anunțase, printr-un SMS trimis unui ziarist al postului de televiziune ESPN, că este pregătit să-i acorde o a doua şansă lui Pacquiao, pe care l-a învins printr-o decizie în unanimitate (118-110, 116-112, 116-112).

"I-am trimis un SMS lui Stephen A. Smith, pentru a-i spune că îl voi înfrunta din nou pe Pacquiao, însă m-am răzgândit", a adăugat pugilistul american, citat de digisport.ro.

Referindu-se la accidentarea filipinezului, "Money" Mayweather a precizat: "În timpul luptei nu am remarcat absolut nimic. Pacquiao a fost rapid, şi-a folosit mâna dreaptă la fel ca pe cea stângă, pentru a da lovituri rapide şi puternice".

"Nu sunt decât scuze, scuze şi iar scuze. Eu nu cred şi nu vreau nici ca oamenii să creadă asta. El a pierdut, ştie că a pierdut, am pierdut mult din respectul faţă de el după toate astea", a conchis Floyd Mayweather, neînvins în 48 de meciuri disputate ca profesionist.

Citește și: Manny Pacquiao, dat în judecată după meciul cu Floyd Mayweather! Care este motivul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel