Floyd Mayweather - Andre Berto, pe 12 septembrie: Va fi ultimul meci din cariera americanului neînvins până acum

După ce l-a învins în luna mai pe Manny Pacquiao, în "meciul secolului", Floyd Mayweather revine în ring pentru ultima partidă a carierei, care va avea loc pe 12 septembrie.

Citește și: Floyd Mayweather îl desființează pe Manny Pacquiao: ”Un laș”. Ce zice de revanșă

Neînvins la profesionişti, americanul de 38 de ani îşi va încheia cariera în faţa unui fost dublu campion mondial, scrie digisport.ro. Andre Berto este alesul lui Floyd Mayweather pentru cel de-al 49-lea meci din carieră, care va avea loc tot la Las Vegas, la MGM Grand Arena, patria boxului mondial, acolo unde a luptat în ultimele 13 meciuri.

Reprezentanţii celor doi pugilişti au confirmat deja confruntarea, urmând acum să fie semnat şi contractul. Mayweather, care a încasat 220 de milioane de dolari după meciul cu Pacquiao, va avea o bursă mult mai mică în confruntarea cu Andre Berto, ce se va desfășura tot la categoria semi-mijlocie.

În vârstă de 31 de ani, Berto e un american de origine haitiană, care a deţinut două centuri mondiale, WBC şi IBF, ambele la categoria semimijlocie şi are o poveste de viaţă dramatică. El s-a apucat de box după ce a fost bătut, în copilărie, de tatăl său, fost practicant de arte marţiale mixte.

Vezi și: Lucian Bute va boxa pe 15 august 2015 în primul meci oficial după 17 luni de pauză

În ianuarie 2010, Andre Berto a trebuit să-şi anuleze meciul cu Shane Mosley, pentru unificarea centurilor mondiale, după ce şi-a pierdut opt membri ai familiei în cutremurul devastator din Haiti. În 2012, a fost depistat pozitiv la un test antidoping, însă şi-a recăpătat licenţa de pugilist profesionist, după ce s-a demonstrat că suferise o intoxicaţie cu o substanţă interzisă.

Andre Berto are 30 de victorii la profesionişti, dintre care 23 obţinute înainte de limită şi trei înfrângeri.

Meciul cu Berto va ultimul din cei 19 ani ai unei cariere imprsionante, în care Floyd Mayweather a fost campion mondial la cinci categorii de greutate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel