Florinel Coman, audiat de polițiști după scandalul cu permisul ucrainean

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Atacantul de 22 de ani Florinel Coman, legitimat la FCSB, a fost audiat de polițiști în cazul permisului ucrainean despre care un om al legii a avut suspiciuni că este fals.

„Audierea fotbalistului a avut loc la sediul Poliției Autostrăzi. Polițiștii de acolo se ocupă de investigațiile în dosarul de conducere fără drept deschis la începutul săptămânii în urma depistării lui Florinel Coman pe Autostrada Soarelui, venind spre Capitală cu viteză mare. Acesta este motivul opririi lui de către un echipaj al Poliției Rutiere.

Ancheta a fost demarată fiindcă agentul avea suspiciuni serioase în legătură cu valabilitatea permisului ucrainean prezentat de tânărul fotbalist. Principala miză a acestei anchete este și să afle de unde a obținut fotbalistul documentul respectiv pentru a verifica o eventuală grupare care se ocupă cu emiterea de astfel de documente false. Nu ar fi prima oară, au mai fost astfel de dosare deschise în ultimii ani pe numele unor cetățeni români care fabricau astfel de documente false”, a transmis un corespondent pentru Digi 24.

VEZI ȘI: Gigi Becali, reacție la situația lui Coman. „Pușcărie, e adevărat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel