Florin Zamfirescu, REVOLTAT de ziua lui. "Pentru unii MUMĂ, pentru alții CIUMĂ"

Actorul Florin Zamfirescu s-a revoltat de ziua lui, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19.

Actorul Florin Zamfirescu își serbează astăzi atât ziua de nume, cât și cea de naștere și a acordat un interviu pentru Antena 3 în care s-a revoltat asupra măsurilor impuse de COVID-19, care-l împiedică să fie aproape de familie. 

Întrebat cum își petrece ziua, actorul a răspuns: "Mai bine v-aș spune cum mi-aș fi dorit că mi-o petrec. Eu aș fi vrut să-mi petrec ziua, dar nu amn fost destul de pe fază, la Aeroportul Otopeni, cu mulți musafiri în jurul meu, spunându-le tuturor că vreau să plec în Germania. Plecam la Aeroport cu familia și nu plăteam nici amendă, nici nimic, că acolo se poate. Acasă la mine, nu se poate să stau cu familia", a declarat Florin Zamfirescu. 

Cum ține lagătura cu familia

"Noi am tot vorbit prin telefoane, prin Zoom, am făcut ședință prin Zoom, am deschis o sticlă de șampanie și am ciocnit prin ecranul tabletei. Am împlinit astăzi 71 de ani. Aș fi vrut să am familia lângă mine, dar nu înțeleg de ce regulile astea sinistre și exagerate pentru că la urma urmei, o mașină e ca o izoletă. Mă urc în mașina mea și mă duc la Călimănești, unde nu mai trăiește nimeni, nici mama. Și atunci eu de ce nu am voie să merg la mine acasă și să nu intru în legătură cu mine. De ce la Aeroport pot pleca sute de oameni și să stea înghesuiți acolo și eu nu am voie să-mi primesc familia?! Eu nu spun că ei au făcut bine, eu spun că pentru unii e mumă, pentru alții e ciumă. E o discriminare fără nicio logică", a completat actorul. 

Mesajul actorului pentru români

"Eu românilor le doresc libertate. Să fim liberi, să nu ni se pună piciorul în beregată, călcâiul în gât, pentru că am stat destul de mult cu piciorul în gât și sunt revoltat. Se distrug sărbători pascale, se distrug toate cele pentru că au unii niște temeri și niște spaime stupide", a mai spus Florin Zamfirescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel