Florin Zamfirescu, despre evenimentele din Piața Victoriei: Sunt șocat!

Actorul Florin Zamfirescu mărturisește că este ”șocat” de evenimentele din ultima perioadă din Piața Victoriei și apreciază că cea care pierde din nou este România.

"Nu aş vrea să mă pronunţ, dar mă tem că în acest moment, în piaţa Victoriei, români cinstiţi, sătui de minciună şi corupţie, disperaţi de sărăcie, au devenit în mod inconştient instrumente ale distrugerii României. Şi totul se petrece sub tricolor! Sunt şocat!", a scris Florin Zamfirescu pe pagina sa de socializare, după ce, în a 13-a zi de proteste, manifestanții din fața Palatului Victoria, pregătiți cu steaguri, dar și cu bucăți de material în culorile roșu, galben și albastru, au realizat un uriaș tricolor uman.

Citește și: Proteste tricolor Piața Victoriei. Lia Bugnar: Coregrafie de prost gust

Anterior, tot într-o postare pe Facebook, actoru Florin Zamfirescu, îl critica pe liderul social-democraților, Liviu Dragnea, și lansa acuzații grave la președintelui Klaus Iohannis și la adresa PSD.  

"Dragnea - o eroare totală. În loc să aplice cât mai repede promisiunile din campanie, s-a temut de puşcărie... În două luni, demonstranţii ar fi ieşit pentru apărarea lui. Şi atunci s-ar fi aprobat ordonanţele. Laş, fricos, găunos, a stricat totul. Fiindcă "ăsta-i PSD-ul!" JOHANNIS ne vinde, PSD-ul ne distruge. Bătălia antinaţională s-a încheiat cu înfrângerea naţionaliştilor! Adică iarăşi pierde România! Şah mat!", mai scria Florin Zamfirescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel