Florin Vodiţă, eliberat de Fifor din funcţia de secretar de stat în cadrul SGG

Descriere foto:

Florin Vodiţă a fost eliberat de Mihai Fifor din funcţia de secretar de stat în cadrul SGG.

Florin Vodiţă a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului printr-o decizie a premierului interimar Mihai Fifor.

În decizia publicată marţi în Monitorul Oficial se precizează că, totodată, încetează şi calitatea lui Florin Vodiţă de conducător al Comitetului interministerial pentru coordonarea relaţiilor României cu Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltarea Economică (OCDE).

Printr-o altă decizie a premierului interimar, Ana-Maria Ciobanu a fost desemnată să exercite, cu caracter temporar, funcţia de secretar general al Ministerului Sănătăţii.

[citeste si]

Mihai Tudose l-a desemnat pe Florin Vodiţă în funcţia de secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, şef al Comitetului interministerial pentru coordonarea relaţiilor României cu Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică.

Florin Vodiţă a activat în diplomaţie din anul 1990, ocupând, printre altele, posturile de consul general la Bonn (2002-2007) şi ambasador în Slovacia (2009-2013). În 1997-1998 a fost şeful protocolului în cadrul Administraţiei Prezidenţiale, iar în 2007-2008 a deţinut funcţia echivalentă din cadrul Guvernului.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25