Florin Ursu, inspector general antifraudă al DGAF din cadrul ANAF

Rodica Mitu / 18 apr 2018 / 22:45 Salveaza PDF Comentarii
CCR, decizie în cazul sesizării lui Iohannis privind Monitorul Oficial
Descriere foto: CCR, decizie în cazul sesizării lui Iohannis privind Monitorul Oficial

Florin Ursu a fost numit în funcţia publică de conducere de inspector general antifraudă al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală.

Așadar, Florin Ursu a fost numit în funcţia publică de conducere de inspector general antifraudă al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Alte decizii

Totodată, premierul a decis să o elibereze pe Raluca-Maria Ţîncu din funcţia publică de conducere de inspector general antifraudă al DGAF din ANAF. Pe de altă parte, Burduja Dorian a fost numit în funcţia publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă la Direcţia Regională Antifraudă Fiscală 2 Constanţa - DGAF din cadrul ANAF, printr-o altă decizie a şefei Guvernului.

[citeste si]

De asemenea, premierul a decis eliberarea lui Daniel Marius Zamfiroiu din funcţia publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă la Direcţia Regională Antifraudă Fiscală 2 Constanţa - DGAF din cadrul ANAF. Deciziile au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial, potrivit Agerpres.  

loading...

Te-ar putea interesa


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.14