Florin Ursu, inspector general antifraudă al DGAF din cadrul ANAF

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial

Florin Ursu a fost numit în funcţia publică de conducere de inspector general antifraudă al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală.

Așadar, Florin Ursu a fost numit în funcţia publică de conducere de inspector general antifraudă al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Alte decizii

Totodată, premierul a decis să o elibereze pe Raluca-Maria Ţîncu din funcţia publică de conducere de inspector general antifraudă al DGAF din ANAF. Pe de altă parte, Burduja Dorian a fost numit în funcţia publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă la Direcţia Regională Antifraudă Fiscală 2 Constanţa - DGAF din cadrul ANAF, printr-o altă decizie a şefei Guvernului.

[citeste si]

De asemenea, premierul a decis eliberarea lui Daniel Marius Zamfiroiu din funcţia publică de conducere de inspector general adjunct antifraudă la Direcţia Regională Antifraudă Fiscală 2 Constanţa - DGAF din cadrul ANAF. Deciziile au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial, potrivit Agerpres.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel