Update: Florin Salam, prima reacție după ce PRO TV a transmis că a murit. Ce a spus avocatul / video

Foto captură Facebook / Florin Salam
Foto captură Facebook / Florin Salam

Pro TV a anunțat, sâmbătă, că Florin Salam a murit. Fiica artistului a transmis că nu este adevărat.

2. -imagine fara descriere- (florin_salam_protv_69255000.jpg)

Pro TV a scris sâmbătă: „Conform surselor Știrilor Pro TV, Florin Salam a decedat din cauza consumului de droguri.” Pro TV este prima publicație care a scris despre „decesul” lui Florin Salam.

Fiica artistului a transmis că nu este adevărat, potrivit România TV.

UPDATE 1: Avocatul lui Florin Salam a spus, sâmbătă seară, la România TV: „Nu cunosc acest aspect. Acum două ore, am fost sunat de cineva de la presă, am spus că voi lua legătura cu managerul lui, iar acesta mi-a transmis că nu este nimic adevărat. Eu nu pot să spun că nu a murit, vă spun informația pe care am primit-o acum două ore.”

UPDATE 2: Florin Salam a transmis următorul mesaj pe contul oficial de Facebook: „Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor. Rușine Pro TV.”

3. -imagine fara descriere- (florin_salam_facebook_74501100.jpg)

UPDATE 3: Și Tzancă Uraganu a transmis un mesaj după ce Pro TV a anunțat decesul lui Florin Salam: „Vă salut, oameni buni, în legătură cu Florin Salam nu este deloc adevărat. Văd că a luat amploare foarte mult pe Internet această veste falsă. Ferească Dumnezeu de așa ceva! Mi-e și greu să pronunț, vă spun foarte sincer. Am primit multe mesaje. Toată lumea știe că eu sunt ca un frate pentru el și el pentru mine. Nu este adevărat. Este doar internat la spital cu COVID-19, așteptăm să-și revină cât de repede. Așa că, stați liniștiți. Florin Salam este într-o situație stabilă!”

UPDATE 4: Pro TV a revenit, sâmbătă seară, cu o serie de precizări: „Ne cerem scuze cititorilor pentru eroare. Reporterii Știrilor Pro TV au primit, pe surse, informația conform căreia Florin Salam a murit. Din păcare, stirileprotv.ro a eșuat în a verifica informația și din alte surse, fapt care a condus la o regretabilă greșeală.”

UPDATE 5: Postarea lui Florin Salam de pe Facebook, în care artistul anunța că nu a murit, a fost ștearsă între timp.

UPDATE 6: Avocatul lui Florin Salam, Mihai Drăgan, a făcut noi declarații, sâmbătă seară. „Așa cum spuneam, o astfel de știre poate provoca situații cu adevărat neplăcute pentru familie. Este în viață, se recuperează după problema medicală pe care a avut-o. Eu știu că nu mai este în spital, acum nu aș vrea să-l contrazic pe domnul Tzancă. Este sub medicație, într-adevăr, este într-o perioadă de recuperare și sperăm ca, în următoarele cinci, șase zile, să fie în regulă. Dânsul mai are de oferit foarte multe publicului său. (...) Să înțelegem că a avut o problemă medicală, care îl împiedică să se prezinte în public, pentru că, până la urmă, are o imagine. El este un artist. (...) Nu știu dacă a avut COVID, eu nu sunt medic”, a zis avocatul.

UPDATE 7: Florin Salam a publicat pe contul de Facebook o filmare: „Vă salut, oameni buni, cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, pentru tot ce înseamnă neamurile mele, nu am neamuri doar în București, și cu zvonurile care circulă, este foarte important... Știți foarte bine că de câteva zile am fost în situația pe care am avut-o, dar cei din presă formulează mult peste situația prezentă. Nu-mi găsesc cuvintele. Am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă din cauza mea. (...) Luați în serios problema cu COVID. Noi, câteodată, facem caterincă de situația asta.”

„Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea și mă refer la familia mea. Să stea liniștiți. În două, trei zile, o să ajung acasă”, a spus artistul. „Sunt bine, doar că mi-a fost puțin rău, asta e situația, trecem peste”, a adăugat Florin Salam.

„Îmi anunț familia că sunt ok”, a reiterat Florin Salam.

UPDATE 8: Aproape de miezul nopții, Florin Salam a publicat o nouă filmare:

@tzzzancauraganu ♬ sunet original - Tzancă Uraganu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel