Florin Salam, AMENDAT după botezul de 300 de persoane

Florin Salam s-a ales cu amendă după ce a cântat la un botez cu 300 de invitați. Amenda aplicată de polițiști este uriașă. 

Este anchetă la un restaurant de lux din Otopeni, după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, un afacerist a ținut botezul copilului cu 300 de invitați. Printre cei prezenți s-a aflat și manelistul Florin Salam.

Deși inițial, polițiștii au spus că nu au existat nereguli, în urma unei cercetări amănunțite s-au descoperit o mulțime de nereguli și faptul că nu s-au respectat restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID-19. 

Astfel, Poliția a acordat amenzi în valoare de 15.500 de lei, iar restaurantul s-a ales cu activitatea suspendată. Printre cei amendați a fost și Florin Salam. În plus, au fost deschise și două dosare penale, citează cancan.ro

Ce a transmis Poliția Ilfov

Potrivit comunicatului de presă transmis de Poliția Ilfov, organizatorul a primit o contravenție de 7.500 de lei, iar Directia de Sanatate Publica Ilfov a solicitat suspendarea activitatii, în timp ce Vali Tigănime, afaceristul care a ținut botezul, a fost sancționat cu o amendă de 2.500 de lei, în timp ce se încearcă identificarea celor care au participat la eveniment.

„Alte 8 sanctiuni contraventionale aplicate persoanelor participante la evenimentul organizat in data de 4 iulie in orasul Otopeni si 2 dosare penale intocmite de politistii ilfoveni, sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si folosirea cu rea credinta a creditului societatii in scop personal, in care sunt vizate 2 societati comerciale.

Din verificarile efectuate de catre politistii ilfoveni, a rezultat faptul ca in data zilei de 4 iulie a.c., intr-o unitate de profil, de pe raza orasului Otopeni, a fost organizata o petrecere privata, in baza unui contract, potrivit caruia era permis accesul unui numar de 20 de persoane intr-un spatiu inchis si 50 de persoane pe terasa aferenta salonului", a transmis IPJ Ilfov.

Ce scuză a invocat organizatorul

"Potrivit afirmațiilor organizatorului evenimentului, a rezultat faptul ca din cauza conditiilor meteo nefavorabile aparute pe timpul desfasurarii evenimentului, acesta a permis accesul persoanelor din exterior in interiorul salonului, inregistrandu-se astfel o aglomerare de persoane, fara a fi respectate normele legale.

In urma activitatilor specifice efectuate, politistii orasului Otopeni au aplicat sanctiuni contraventionale, conform Legii 55/2020, cu amenda in valoare de 7500 de lei pentru organizatorul evenimentului si o sactiune contraventionala, aplicata beneficiarului, conform Legii 55/2020, cu amenda in valoare de 2500 de lei. Totodata, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a sesizat Directia de Sanatate Publica Ilfov, solicitandu-i suspendarea activitatii societatii organizatoare”, au mai spus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel