Florin Salam a fost reținut de poliție

Sursă foto: Captură ecran Antena3 CNN
Sursă foto: Captură ecran Antena3 CNN

Manelistul Florin Salam a fost reținut de poliție în această dimineață.

Update:

Florin Salam se află în aceste momente la Poliția din Târgoviște, unde este audiat de anchetatori.

Știrea inițială:

Antena 3 CNN informează că Florin Salam a fost reținut, joi dimineață, de poliție, după ce a fost acuzat de înșelăciune.

Manelistul ar fi primit un onorariu pentru a cânta la o petrecere, după care nu s-a mai prezentat. Bărbatul care îl acuză este din Târgoviște și spune că i-a dat acestuia 5.500 de euro.

Deși a insistat să facă un contract, Florin Salam s-a opus și a precizat că nu știe să scrie.

Evenimentul ar fi trebui să aibă loc pe 21 august, însă manelistul ar fi spus că întârzie, după care și-ar fi închis telefonul și nu a mai răspuns. 

Bărbatul a depus o plângere penală pentru înșelăciune la Parchetul de pe lângă judecătoria Târgoviște. Avocatul a povestit că Salam ar fi fost citat de mai multe ori pentru a fi audiat însă nu s-ar fi prezentat niciodată.

„I-am achitat artistului Florin Salam, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro, urmând ca în 2021, pe 21 august, să vină să îmi cânte două ore.

Nu a mai venit, m-a dus cu vorba până la 10-10.30 că vine, că ajunge la eveniment. De la 10 jumătate nu a mai răspuns la niciun telefon. Și-a închis telefoanele“, a spus bărbatul.

El spune că nu dorește nimic mai mult decât returnarea banilor.

„Să ne dea prejudiciul înapoi, doar banii pe care i-am dat atât, nu doresc niciun ban mai mult, decât banii pe care i-am dat

Dovezi sunt, că avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui, avem toate convorbirile care s-au făcut. Avem înregistrări, promo, care vă dați seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea...“, a precizat bărbatul din Târgoviște.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel