Florin Roman (PNL), microfoane deputaţi: "Este o ruşine"

Liberalul Florin Roman a declarat în Camera Deputaţilor că "este o ruşine să fie scoase butoanele microfonului de la tribuna Camerei".

Deputatul PNL Florin Roman a atras atenţia marţi că butoanele microfonului de la tribuna Camerei Deputaţilor au fost înlăturate, susţinând că este 'o pată de ruşine' pentru Parlament.

'Este o pată de ruşine pentru noi ca în Parlamentul României să fie scoase butoanele microfonului de la pupitru şi cred că este în interesul nostru, al tuturor, să ne respectăm blazonul şi să nu ajungem de ruşinea lumii în Parlamentul României - în Camera Deputaţilor sunt scoase butoanele de la microfon', a spus Roman în plenul Camerei.

El i-a cerut preşedintelui de şedinţă, Gabriel Vlase, revenirea la normalitate.

'Eu am înţeles că au existat tensiuni, că au fost oameni supăraţi, dar cred că este în interesul nostru, al tuturor, să dăm dovadă de responsabilitate şi vă solicit, dl preşedinte, ca responsabil de buna organizare şi desfăşurare a şedinţelor Camerei Deputaţilor, să dispuneţi de îndată revenirea la normalitate în ceea ce priveşte mutarea acestor butoane', a fost solicitarea deputatului liberal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel