Florin Roman, despre Orban: Când vulpea nu ajunge la struguri, zice că sunt acri

Sursă foto: Facebook Florin Roman
Sursă foto: Facebook Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman a vorbit despre Ludovic Orban.

Florin Roman a vorbit despre Ludovic Orban, fostul președinte al Partidului Național Liberal, după ce acesta i-a atacat pe liderii PNL și pe președintele Iohannis:

„Atacul grobian al fostului președinte al PNL, Ludovic Orban la adresa președintelui României și a liderilor PNL, nu poate avea decât un deznodământ statutar: excluderea din partid a lui Ludovic Orban. Spunea domnia sa, in urma cu 4 ani, când a fost ales președinte al PNL, ca “cine nu respecta statutul partidului, nu va respecta nici membrii PNL”. Este valabil și pentru domnia sa, care timp de 4 luni a adus jigniri zi de zi liberalilor.

Pierderea alegerilor interne nu a însemnat oprirea atacurilor, ci întețirea lor. Domnului Orban îi place PNL doar dacă îl conduce el. Altfel, pentru domnia sa, PNL a devenit nefrecventabil. În mod similar a funcționat relația cu președintele Klaus Iohannis. Au fost elogii la adresa președintelui din partea domnului Orban, cât timp l-a numit premier. A devenit brusc un dușman, pentru ultimul dinozaur al politicienilor vechi, cum este dl Orban, când președintele nu l-a mai desemnat premier. Istoria cameleonismului politic practicat de dl Orban se repeta și in cazul PSD.

A fost bun PSD pentru dl Orban când a fost votat de PSD in funcția de premier. Acum, ca nu mai este el marele negociator, PSD nu e bun, zice Orban. Ce nu spune domnul Orban este ca la ședința biroului permanent al PNL, dl Orban a primit doua întrebări punctuale: Va reîntoarceți in PNL cu parlamentarii plecați pentru a încerca refacerea coaliției? A doua întrebare a fost dacă se dezice de anunțul ca face campanie pentru suspendarea președintelui, alături de AUR? Iar “Bravul” domn Orban a tăcut. Nu-i așa domnule Orban ca vulpea când nu ajunge la struguri zice ca sunt acri? La revedere, drum bun!“, a precizat Florin Roman.

Orban ar putea fi exclus vineri din PNL

Fostul președinte PNL, Ludovic Orban, ar putea fi exclus din partid vineri, când se vor analiza declarațiile sale din spațiul public și atacul la adresa președintelui României și a președintelui PNL, a anunțat, miercuri, Florin Cîțu.

„Vom discuta declarațiile domnului Orban din ultima perioadă în spațiul public și atacul la adresa președintelui României și a președintelui Partidului Național Liberal și vom vedea decizia BEx”, a spus liderul liberalilor, Florin Cîțu, întrebat dacă Ludovid Orban va fi exclus.

Amintim că Ludovic Orban a lansat, în ultima perioadă, o serie de atacuri la adresa conducerii PNL și a președintelui Klaus Iohannis pentru decizia de a începe negocierile cu PSD pentru formarea unei alianțe guvernamentale.

Ludovic Orban a mai spus că va pleca din PNL dacă se va face alianța cu PSD.

De asemenea, tot miercuri, Florin Cîțu a fost întrebat cum le explică românilor alierea cu PSD. „Trebuie să ne uităm cum am ajuns astăzi aici. Din păcate, foștii parteneri au dat mâna cu PSD, nu au mai vrut să dea mâna cu noi și suntem azi aici, când trebuie să facem o guvernare pentru români. Le spunem celor care ne-au votat că niciunul dintre principiile pentru care ne-au votat și niciunul dintre măsurile pentru care ne-au votat nu va fi diluat sau nu va dispărea în această guvernare. Vom merge în continuare în această guvernare pentru a apăra proprietatea privată”, a răspuns președintele PNL (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel