Florin Piersic, reacție vehementă: ”Vă folosiți de mine! Manipulați ordinar”

Darius Muresan / 20 ian 2019 / 10:47 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Florin Piersic a reacționat după ce în media au apărut diverse informații cu privire la consturile uriașe care ar urma să fie folosite pentru serbarea zilei sale.

Pe 27 ianuarie celebrul actor va împlini 83 de ani. Piersic este foarte mâhnit că o parte din presă folosește numele său în războaiele politice.

„Stau și mă întreb de ce s-a schimbat lumea atât de în rău... Aflu din ziare că mi se pregătește de către primaria Cluj o sărbătorire la 83, de 28.000 euro sau de 130.000 lei,  „bani publici". Nu se mai satură ziarele de știri „de senzație". Domnilor ziariști, ori nu sunteți corect informați, ori sunteți răuvoitori și manipulați ordinar cititorii.

Tot ce se va întâmpla în ziua de 26 seara, la 18.30, este că mă voi întâlni cu câțiva prieteni la Cinematograful „Florin Piersic". La această întâlnire, fiind intrare liberă, poate veni oricine are bucuria să ne întâlnim, să povestim. Nu ratați nici o ocazie să aruncați cu noroi... Vă folosiți de mine, de ziua mea, ca să vă manifestați antipatiile politice?! Ce păcat!", a transmis Florin Piersic pe pagina personală de Facebook.

Marele actor Florin Piersic s-a născut la 27 ianuarie 1936, la Cluj.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27