Urmărește emisiunea live


Florin Piersic, fază tare în avion cu un pui fript

Florin Piersic a povestit despre prima dată când a călătorit peste hotare.

Dan Negru și Florin Piersic au realizat un interviu special de Ajunul Crăciun, la Antena 3. „Zi-mi despre călătoriile lui Florin prin lume. Zi-mi prima dată când ai ieșit din România”, i-a spus Negru actorului legendar.

Piersic stă extraordinar cu memoria. Ține minte și cele mai mici detalii

„Cum să nu, țin minte tot. Vreau să vă spun că cu memoria stau extraordinar. Întrebarea lui (n.r., Dan Negru) este bună. Cum am călătorit prima dată? Aveam 22 de ani jumătate. Era aprilie când am fost anunțat de un domn care, în tramvaiul 5 din București, mi-a zis că m-a văzut în filmul «Ciulinii Bărăganului». Mi-a zis că o să fiu reprezentantul României la Cannes.

Să mă bată Dumnezeu dacă știam ce e aia Cannes. M-am dus acasă, mi-am întrebat părinții dacă au auzit de Cannes. Am luat o hartă, ne-am uitat pe ea, am zis că e în Franța. Plec în Franța! Mama... smoching, chestii, papion... să mă pregătesc să plec în Franța. Eram înnebunit, nu-mi venea să cred că eu, la 22 de ani și, o să ajung în Franța. Unde? La Paris!”, a povestit Florin Piersic.

Povestea puiului prăjit din avion și întâlnirea cu Gopo

„M-am suit în avion, scumpa mea mamă m-a condus până la avion. Atât i-a vrăjit pe cei de la frontieră că i-au dat voie să vină cu mine. Așa ceva nu s-ar putea face acum. Mi-a spus, pe scara avionului, că mi-a pregătit un pui fript.

Nu m-am suit bine când vine o stewardesă... «urs cu tobe»! Așa ziceam noi ăștia care eram mai tineri și vedeam una mai drăguță. Nici nu știu, dar asta e! Bun, mă sui în avion și scot puiul. Mi-era foame, ce? N-am voie să mănânc? În momentul acela, Gopo (Ion Popescu-Gopo, n.r.), pe care nu-l cunoșteam, mi-a spus «Bagă puiul la loc». I-am zis că mi-e foame. «Se dă mâncare aici în avion». I-am zis păi ce, e crâșmă aici în avion să ne dea mâncare?”, a adăugat Piersic.

Mai multe despre interviul special filmat în Dubai

Dan Negru reușește să scoată la lumină poveștile fascinante ale marelui actor, neștiute până acum. Sunt istorisiri din călătoriile lui Piersic în Cuba, Franța, Israel, Rusia, Statele Unite sau Cuba. Așa cum ne-a obișnuit, fiecare dintre acestea sunt însoțite de aventuri care stârnesc hohote de râs. De la cum l-a lăsat gol-pușcă pe Alexandru Lulescu pe scenă, în fața a sute de spectatori și până la primul sărut cu o actriță pe care doar o cunoscuse cu câteva minute în urmă, sub "jurizarea" maestrului Jean Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel