Florin Piersic, dialog GENIAL după ce s-a scris iar că a MURIT. "Scrie că să vă odihniți în pace!" / "Da, da' nu cu floarea-n gură"

Florin Piersic
Florin Piersic

După ce s-a scris din nou că a murit, Florin Piersic a fost sunat de mai multe persoane să-l întrebe dacă e adevărat. Iată mesajul genial scris de marele actor pe rețelele de socializare. 

"Mai copii! Eu am inteles ca virusul asta ataca plamanii, nu capul! Suna telefonul ca la foc si sunt intrebat:" Dom' Florin e adevarat ca ati murit? Scrie in internet ca sa va odihniti in pace!"

Pai de odihnit, ma odihnesc eu fortat de virus, da' nu ma odihnesc cu floarea in gura! E adevarat ca in situatia asta grea pentru multi, am gasit ca e bine si frumos sa nu ies si eu pe internet sau tv sa va dau tot felul de sfaturi, ca stiti voi, fiecare, ce aveti de facut. Eu ma gandesc la voi cu speranta ca va veni sper cat mai curand ziua in care ne vom privi din nou in ochi, iar zilele astea vor ramane in urma ca un vis urat. Ma gandesc cu mare tristete la toti cei care au de suferit si va imbratisez cu toata dragostea mea pe voi, cei care va ganditi la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic", a scris Florin Piersic pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel