Florin Piersic, declarații incendiare despre relația cu Mihaela Rădulescu

22mihaela_si_florin_b6fb8d5d14
22mihaela_si_florin_b6fb8d5d14

De-a lungul timpului, au apărut diverse zvonuri conform cărora Mihaela Rădulescu și Florin Piersic ar fi avut o idilă. Celebrul actor a decis că este momentul să facă lumină în acest caz și să spună adevărul.

Pe vremea când diva de la Monaco era căsătorită cu Ștefan Bănica Jr., iar relația lor începuse să meargă din ce în ce mai prost, Mihaela Rădulescu ar fi avut un derapaj sentimental cu Florin Piersic. Deși de atunci a trecut ceva vreme, zvonul încă mai circulă în presa.

Recent, celebrul actor a decis să pună capăt speculațiilor și a făcut câteva declarații incendiare.

“Nu am avut niciodată nimic cu Mihaela Rădulescu. Altfel aș fi recunoscut, așa cum am făcut cu toate idilele pe care le-am trăit de-a lungul timpului. Sunt major și nu mă tem să spun ce gândesc și ce fac. Am fost doar prieteni, ea era căsătorita cu Ștefan Bănica jr. atunci când am cunoscut-o și nici măcar nu s-a pus problema de un flirt. Vă spun cu toată sinceritatea, deși poate fi dureros uneori, Mihaela Rădulescu nu a fost genul meu, poate alte femei din showbiz da, dar ea exclus! În schimb, dacă ar fi să mă gândesc mai bine, odată Mihaela a zis că mă iubește…”, a declarat actorul, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel