Florin Piersic, adevărul despre problemele de sănătate

Marele actor, Florin Piersic, a spus adevărul despre problemele sale de sănătate.

"Mi-am asumat această grea problemă la o anumită vârstă, dar sincer să fiu, îmi face plăcere. Sunt foarte emoționat de primirea pe care mi-a făcut-o publicul. Nu am avut nimic. Ei inventează. Și ieri și alaltăieri am citit: e desfigurat, arată rău...ce mai spuneau..apariție horror! Dacă eu sunt o apariție horror, atunci vă aduc eu un coleg de-al meu, nu vă spun numele, pe care, dacă-l vedeți o să spuneți: Bă, ăsta-i machiat mișto, probabil că joacă într-un film cu Dracula. Bă copii, ăștia de la televiunea... știu și desprea care e vorba, pur și simplu eu mă țin de femei să nu cad. Sunt bine! Sunt atât de sănătos încât eu, dumneavoastră, celor care mă urmăriți și tuturor, chiar și celor care spun că sunt o apariție horror, mor de râs de ce mai inventați, vă doresc ca la 83 de ani câți ani am eu să ajungeți și să arătați ca mine", a declarat Florin Piersic, într-un interviu pentru Antena Stars. 

Întrebat dacă mai face sport la vârsta asta, Florin Piersic a răspuns: "Da, mă mișc. Mă duc la înot, mă plimb, fac multe. Nu joc fotbal din cauză că nu mai am aceeași condiție fizică, dar îmi place așa să asist la meciuri, să mă duc să mai dau cu racheta".

Care e cel mai mare regret al marelui actor

"Că trece timpul, atât. Că trece timpul și sufăr pentru toți cei care nu mai sunt în jurul meu. Mi-am iubit foarte, foarte, foarte... nu, iubit e puțin, i-am adorat pe toți colegii mei, actori, regizori, actrițe, realizatori de filme, de televiziune. Îi urmăresc, îmi place să mă gândesc că vine încet o altă generație, care să-mi aducă bucurii", a mai spus el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel