Florin Mergea și Dominic Inglot, în semifinale la Dubai după victoria cu fraţii Bob şi Mike Bryan

Perechea formată din Florin Mergea și Dominic Inglot a câștigat, joi, meciul din sferturile de finală ale turneului de la Dubai, cu echipa formată din fraţii Bob şi Mike Bryan, scor 7-6 (6), 2-6, 10-8. Dublul româno-englez a recidivat astfel după o lună de la succesul reușit în faţa liderilor mondali la Australian Open.

Mergea şi Inglot i-au învins pe fraţii Bryan după o oră şi 20 de minute de joc. Fraţii Bryan au început mai slab sezonul, fiind eliminaţi în primul meci pe care l-au disputat la Auckland și în optimile de finală de la Australian Open.

La Melbourne, Mergea şi Inglot s-au impus în faţa americanilor cu scorul de 7-6 (4), 6-3. Bob şi Mike Bryan au reuşit săptămâna trecută să câștige primul turneu în 2015, la Delray Beach, scrie gsp.ro.

Florin Mergea şi Dominic Inglot vor juca în semifinalele probei de dublu de la Dubai împotriva cuplului Aisam-Ul-Haq Qureshi/Nenad Zimonjici (Pakistan/Serbia). În cea de-a doua semifinală se vor întâlni perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 2, şi cuplul Rohan Bopanna/Daniel Nestor (India/Canada), cap de serie numărul 4.

Vezi și: Simona Halep a anunțat când va reveni pe teren după accidentare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel