SIMONA HALEP - INDIAN WELLS: Când revine românca pe teren după accidentarea la coastă

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS. Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha, din cauza unei accidentări la coastă, iar marți a anunțat când va reveni pe teren.

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS. Simona Halep a declarat la revenirea în țară că nu ştie deocamdată cât de gravă este accidentarea pe care a suferit-o, dar a precizat că va juca la turneul de la Indian Wells, programat între 11 şi 22 martie.

Vezi și: Halep, performanță colosală! Le-a depășit pe Sharapova și Williams

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS. "Nu pot să spun acum cât de gravă e accidentarea, pentru că nu am analizele necesare. Dar este o accidentare destul de dificilă, pentru că este la coastă şi nu am mai avut niciodată până acum. Va trebui să mă odihnesc şi să mă pregătesc cât de bine pot pentru următorul turneu. Cred că voi juca la Indian Wells. Cred că mă voi face bine până atunci", a spus numărul 3 WTA, pe Aeroportul "Henri Coandă".

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS. Simona Halep și-a exprimat regretul pentru că a fost nevoită să renunţe la turneul de la Doha din cauza accidentării.

SIMONA HALEP - INDIAN WELLS. "Şi eu am fost foarte supărată şi tristă că nu am putut să joc la Doha. Practic acolo am început să câştig, să fac rezultate la turnee mari. A însemnat foarte mult acel turneu pentru mine şi mi-a părut rău că nu am putut să joc. Dar se întâmplă. Cu siguranţă voi merge la anul acolo pentru că este primul", a adăugat proaspăta câștigătoare de la Dubai, citată de digisport.ro.

Citește și: Cum stă Simona Halep în ierarhia "Drumul spre Singapore"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel