Florin Huidu: „ Mircea Badea este un băiat extraordinar ”

Badea Huidu
Badea Huidu

În ciuda războiului pe care fiul său l-a dus cu Mircea Badea, tatăl lui Huidu și-a exprimat admirația pentru prezentatorul de la Antena 3 despre care a spus că „ este un băiat extraordinar ”. 

Florin Huidu sare în apărarea fiului său după accidentul din 16 octombrie 2011, încercând să explice că ceea ce i s-a întâmplat lui Șerban a fost un incident nefericit, și că oricine ar fi putut fi în locul lui.

Cu toate că mulți dușmai ai „ cârcotașului ” au găsit în acest accident o oportunitate de a-l contesta, cel care părea cel mai mare adversar al lui Huidu, Mircea Badea, a fost printre puţinii care n-au profitat de acest necaz pentru a-l ataca pe fiul său, a observat Florin Huidu.

„ Aş vrea să înţeleagă fiecare că nu există om pe această lume, mai ales conducător auto, care să fi respectat în totalitate semnele de circulaţie. I se poate întâmpla până la urma urmei oricui, vorba lui Mircea Badea... Mircea Badea este un băiat extraordinar... «Domne, a fost un accident!» Şi cu asta basta, nu-şi băga ăsta (Şerban - n.r.) familia în faţă ca să-şi facă nu ştiu ce... A fost o conjunctură ”, a declarat, pentru Ring, Florin Huidu, candidat PPDD pentru Senat în Colegiul 3 din sectorul 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel