Florin Ghiulbenghian spune cine îl pune să facă denunțurile la DNA

Florin Ghiulbenghian a dezvăluit, joi, la Antena 3, că nu îl pune nimeni să facă denunțurile pe care le-a făcut, în ciuda faptului că și el are, la rândul său, dosare și, astfel ar putea scăpa mai ușor, potrivit noului Cod penal.

Florin Ghiulbenghian a dezvăluit, joi, la Antena 3, că nu îl pune nimeni să facă denunțurile pe care le-a făcut, în ciuda faptului că și el are, la rândul său, dosare și, astfel ar putea scăpa mai ușor, potrivit noului Cod penal.

Întrebat de Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza zilei, cine îl pune să facă aceste denunțuri, Ghiulbenghian a răspuns:

"Nu mă pune nimeni să fac aceste denunțuri, asta este marea lor problemă. Unul dintre primele denunțuri se referă în mod explicit la înalți ofițeri SRI. Acel denunț nu a fost făcut public de nicio instituție mass-media. Supozițiile că aș fi pus de SRI să fac aceste lucruri sunt atât de nefondate", a răspuns Ghiulbenghian, joi, la o întrebare a lui Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza zilei.

Întrebarea a venit și în condițiile în care Ghiulbenghian are mai multe dosare.

[citeste si]

"Am avut cred că vreo 5-6 dosare. În 95, am fost acuzat că am contribuit la falimentarea Credit Bank. Am fost reținut două zile, fără nicio formă legală, de procurorul Vasiliu. În această anchetă, a fost arestat și tata. După 8 ani de procese, a fost achitat tatăl meu", susține Ghiulbenghian.

În plus, "nu fac denunțurile ca să scap de dosare. Am refuzat expres partea cu aplicarea prevederilor legale, privind înjumătățirea pedepsei", a precizat Florin Ghiulbenghian.

Joi, Florin Ghiulbenghian a depus și semnat la Direcția Națională Anticorupție (DNA) un denunț pe numele fostului președinte al României, Traian Băsescu, al fostului procuror-șef al DNA, Daniel Morar, și al fostului președinte al PNL, Crin Antonescu.

Potrivit denunțului depus la DNA, fostul președinte al PNL Crin Antonescu ar fi negociat cu Traian Băsescu pentru a scăpa de un dosar care privea emiterea ilegală a unui titlu de proprietate pe o suprafață din Parcul Herăstrău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel