Urmărește emisiunea live


Florin Ghiulbenghian, condamnat la închisoare

Florin Ghiulbenghian, președintele Fundației EurHONEST, a fost condamnat la patru ani de închisoare penntru înșelăciune de Judecătoria Sectorului 1. 

'In sfarsit, am intrat si eu in randul lumii civilizate, ieri mi-am luat prima condamnare. Doar la fond, din pacate. Si extrem de mica fata de ceea ce imi promisesera baietii de la SRI, doar 4 ani in loc de cei minim 7, asta chiar mi se pare o bataie de joc din partea lor, devine prea usor sa fiu achitat la apel, deja jocul parca nu mai prezinta mare interes pentru mine.

"In baza art. 39 alin. (1) lit. b) din Codul penal, contopeşte pedepsele principale aplicate inculpatului GHIULBENGHIAN FLORIN MIHAI prin prezenta în pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare, la care se va adăuga un spor de 1 an închisoare (o treime din totalul celorlalte pedepse), urmând ca în final inculpatul GHIULBENGHIAN FLORIN MIHAI să execute pedeapsa rezultantă de 4 ani închisoare."

Asa ca trebuie sa continui ceea ce fac, poate-poate se motiveaza pana la apel si imi mai inventeaza ceva, ca Magurenii deja au inceput sa ciripeasca despre unii, despre altii, si materiale mai am destule si despre acei unii dar si despre altii... mai ales despre altii... :-))))', scrie Ghiulbenghian pe pagina sa de Facebook.

Avocatul Florin Ghiulbenghian și Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu,  s-au făcut remarcați în ultimele luni prin denunțurile la DNA împotriva mai multor persoane publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel