Florin Cîțu, tăios după întâlnirea cu Emil Boc: Foarte informați sunteți/ Ce spune despre candidatura la șefia PNL

foto Facebook Florin Cîțu
foto Facebook Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu vrea o funcție de conducere în PNL. Se pare că ar fi susținut de Emil Boc, contra lui Ludovic Orban. 

Premierul Florin Cîțu s-ar fi întâlnit astăzi cu primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc. Ei ar fi discutat despre candidatura pentru șefia PNL. Întrebat dacă a avut loc această întâlnire și dacă au discutat despre Congresul PNL, Florin Cîțu a răspuns: ”Foarte informați sunteți... Dl. Boc este în București în aceste zile și ne vedem de fiecare dată când vine în București”. ”Ar trebui să vă obișnuiți, ceea ce discut eu în privat...” a afirmat premierul, întrerupt fiind, dar dând de înțeles că nu spune public ce discută în privat. 

Florin Cîțu vrea la conducerea PNL. ”Bineînțeles”

Întrebat dacă-și dorește o funcție în conducerea Partidului Național Liberal, el a răspuns: ”Bineînțeles”. Cât despre candidatura la șefia PNL sau pentru o funcție ”din top trei” în partid, Florin Cîțu afirmă: ”Am spus întotdeauna că experiența pe care am acumulat-o ca parlamentar, ca ministru de Finanțe și premier este o experiență care poate să ajute partidul în perioada următoare”. Despre relația cu Ludovic Orban, premierul spune că este ”una foarte bună”. 

Premierul ar fi discutat cu Emil Boc pentru o candidatură în tandem la șefia PNL: Florin Cîțu pentru președinția partidului, Emil Boc pentru a doua funcție în partid. Vezi aici mai mult 

Rareș Bogdan, cu simpatie, pentru Ludovic Orban: va avea contracandidat şi va avea unul foarte puternic

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al partidului în aceste momente, l-a asigurat pe Ludovic Orban că va avea contracandidat la șefia PNL: ”Îl asigur cu simpatie pe Ludovic Orban că va avea contracandidat şi va avea unul foarte puternic. (...) Eu sunt extrem de puternic, nu foarte puternic, dar eu nu candidez. Eu candidez în echipa câştigătoare. (...) Suntem partid liberal, este normal să existe competiţie, cred că nici Ludovic Orban, nici altcineva nu-şi doreşte să existe un singur candidat, sunt absolut convins că va exista minim un contracandidat, dacă nu chiar doi. Există oameni foarte buni în PNL care vor intra într-o competiţie directă, frumoasă cu Ludovic Orban şi cel mai bun dintre ei va câştiga”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel