Florin Cîțu, prezent la deschiderea lucrărilor Programului Național de Suport destinat copiilor, în contextul pandemiei de COVID-19

Florin Cîțu / Foto gov.ro
Florin Cîțu / Foto gov.ro

Premierul Florin Cîțu va participa la deschiderea lucrărilor Programului Național de Suport destinat copiilor, în contextul pandemiei de COVID-19, - „Din grijă pentru copii”.

Guvernul României lansează luni, 31 mai 2021, lucrările dedicate Programului Național de Suport destinat copiilor în contextul pandemiei de COVID-19 - „Din grijă pentru copii”.

Scopul programului este să analizeze efectele pandemiei COVID-19 asupra copiilor în plan psiho-emoțional, dar și în raport cu riscurile de siguranță online și violența domestică.

Programul va fi structurat pe două arii de intervenție: înteligență emoțională-managementul emoțiilor și siguranța copiilor și va fi coordonat de consilierul de stat din Cancelaria Prim-Ministrului, Mădălina Turza.

La eveniment vor participa premierul Florin Cîțu, ministrul Muncii, Raluca Turcan, Mădălina TURZA, consilier de stat, reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, organizații profesionale, reprezentanți ai autorităților locale, organizații internaționale și reprezentanți cu expertiză în domeniu de la nivelul societății civile.

Evenimentul va fi organizat la Palatul Victoria, Sala Transilvania, și fi transmis live pe paginile de Facebook și YouTube ale Guvernului și prin sistemul unic de distribuție al Palatului Victoria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel