Florin Cîțu, măsura care aduce ”venituri mai mari pentru toți românii”

Sursă foto: Gov.ro
Sursă foto: Gov.ro

Florin Cîțu a făcut declarații despre veniturile românilor.

Florin Cîțu, președintele Senatului, a vorbit despre creșterea veniturilor românilor:

„Ceea ce noi trebuie să facem și să ne gândim este cum să creștem veniturile românilor, al tuturor românilor, nu doar ale celor de la stat. Rămân la ideea că cea mai bună măsură, acum, este o reducere a contribuțiilor. Asta ar însemna venituri mai mari imediat pentru toți românii, toți cei angajați și ar ajuta în această situație în care cresc prețurile. Alte măsuri nu ar face decât ca pe termen scurt să corecteze cumva lucrurile, dar pe termen lung vor crea mai multe probleme.

Privind reducerea CAS, este o discuție de fiecare dată despre impact, dar eu vorbesc despre celălalt impact, acela al susținerii efortului de la buget pentru facturi, care este mult mai mare. Ceea ce propun eu este o măsură care-i ajută pe oameni, pe antreprenori și ne lasă și venituri la buget pe care le luăm suplimentar din impozitarea sectorului energetic“, a precizat Florin Cîțu.

Mutarea lui Florin Cîțu, pentru ca firmele rusești să nu mai participe la achizițiile publice din România

Președintele PNL, Florin Cîțu, a depus, miercuri, amendamente la OUG 21/2021, „pentru ca firmele rusești să nu mai poată participa la achizițiile publice din România”.

„Am spus că trebuie să ne asigurăm că sancțiunile aplicate Rusiei de Uniunea Europeană vor fi implementate și în România”, și-a început astfel Florin Cîțu, președintele PNL, mesajul publicat pe Facebook miercuri, 9 martie.

Președintele PNL a anunțat că a depus, miercuri, amendamente la OUG 21/2021, „pentru ca firmele rusești să nu mai poată participa la achizițiile publice din România”.

Liderul liberalilor a îndemnat, în repetate rânduri, autoritățile de la București să oprească schimburile comerciale cu Rusia: „Atât timp cât încă vom face comerț cu Rusia, economia ei va fi bine”.

Liderii în care românii au cea mai mare încredere: Cîțu, Ciolacu, Ciucă

Sondajul INSCOP, făcut în martie, la două săptămâni distanță de sondajul ARGUMENT, indică, în ceea ce privește intenția de vot a românilor, că PNL revine pe locul 2, în timp ce AUR are parte de o nouă lovitură. 

Remus Ștefureac, directorul INSCOP, a publicat, miercuri, date cu privire la intenția de vot pentru partide dintr-un sondaj INSCOP MONITOR, realizat între 2-7 martie, după invazia Rusiei asupra Ucrainei.

„PSD conduce în clasamentul intenției de vot cu 32% (32,7% în februarie). Social-democrații sunt urmați de PNL care revine pe locul 2 cu 19,9% (16,6% în februarie). AUR suferă un recul coborând la 18,9% (22,4% în februarie). USR stagnează, înregistrând 10,8% din opțiuni (10,3% în februarie). PSD și USR își păstrează scorul electoral anterior invaziei rusesti din Ucraina. Creșterea ușoară a PNL ar putea fi pusă pe seama activității recente intense a președintelui și a premierului care castiga puncte pe fondul vizibilității foarte mari în asociere cu repere de credibilitate precum NATO și UE. (...) Nu știm în acest moment dacă efectele războiului din Ucraina asupra intentiei de vot sunt temporare, datorate contextului emotional sau ele se vor adânci. În mod cert, modul în care partidele aflate la putere vor gestiona imensele provocari de securitate, dar și socio-economice, vor influența puternic opțiunile electorale”, a scris, miercuri, Remus Ștefureac pe contul de Facebook (vezi mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel