Florin Cîțu i-a cerut raportul lui Vlad Voiculescu despre cum s-a pregătit pentru valul trei

Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a cerut Ministerului Sănătăţii să prezinte un raport cu privire la măsurile pe care le-a luat pentru pregătirea intervenţiei în ceea ce priveşte valul trei al pandemiei. 

"Am cerut Ministerului Sănătăţii ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activităţii desfăşurate începând cu luna decembrie în vederea pregătirii valului trei al pandemiei şi, bineînţeles, să ne prezinte şi care este planul cu privire la perioada următoare. Tot în şedinţa de săptămâna viitoare am cerut şi CNCAV să vină şi să prezinte situaţia împreună cu Ministerul Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii am spus că ar fi important să vină cum face şi CNCAV, să aibă conferinţe de presă săptămânal. Să ştiţi exact când este conferinţa de presă şi acolo să puteţi să întrebaţi şi să vă fie prezentată evoluţia planului prin care încercăm să oprim această pandemie. Sper ca de săptămâna viitoare să nu fie doar o conferinţă de presă a CNCAV, să fie şi una a Ministerului Sănătăţii", a declarat, la finalul şedinţei de Guvern, premierul Florin Cîţu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel