Florin Cîţu a jucat fotbal cu elevii unui liceu din Satu Mare. "M-au alergat puţin băieţii"

Captura Video
Captura Video

Premierul Florin Cîţu a jucat fotbal cu elevii unui liceu din Satu Mare, după vizita de lucru pe care a avut-o în municipiu. 

"Am avut un schimb de pase cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox ”Nicolae Steinhardt”, după ora lor de sport. M-au alergat puțin băieții", a scris Florin Cîţu pe Facebook. 

Relaxare pentru toţi românii de la 1 iunie 

Premierul Florin Cîțu a anunțat că de la ”1 iunie vor exista relaxări pentru toți românii, indiferent de zonă”. El a anunțat vestea bună primită, aceea că rata de infectare în București scade astăzi sub 1,5 la mia de locuitori, ceea ce înseamnă noi relaxări pentru Capitală. Premierul consideră că scăderea ratei de infectare vine ca urmare a succesului campaniei de vaccinare anti-COVID-19. 

”Am primit vestea bună privind Bucureștiul. De astăzi suntem sub 1,5 la mie, ceea ce înseamnă că această campanie de vaccinare este de succes. Vaccinarea este singurul element nou, vedem o scădere semnificativă în toată țara, ceea ce înseamnă că suntem mai aproape de revenirea la normalitate. Avem dozele necesare și nu avem nicio scuză. Pandemia va trece, contează să pregătim resursele pentru ceea ce urmează.” a spus premierul.

VEZI Florin Cîțu, după ce rata de infectare în București a scăzut sub 1,5 la mie: Nu avem nicio scuză

Cîţu şi-a liniştit miniştrii. "Nu iau în calcul o remaniere"

„Nu, nu iau în calcul o remaniere în acest moment”, anunță Florin Cîțu, întrebat dacă ministrul Economiei, Claudiu Năsui, va fi remaniat, așa cum cer unii lideri PNL.

Premierul precizează că miniștrii sunt evaluați permanent și că prioritățile Guvernului sunt altele.

„În acest moment ne concentrăm pe un PNRR de succes, pe o campanie de vaccinare de succes, să revenim la normalitate și să avem o economie care explodează. Deja vedeți că estimările cu care am început anul deja se modifică, fiecare agenție de rating, instituție internațională vine și spune că lucrurile merg mai bine, estimează o creștere economică mai mare, ceea ce înseamnă investiții, ceea ce înseamnă locuri de muncă mai multe și așa mai departe”, conchide Cîțu, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel