Florin Chilian, o nouă melodie. Cu ce vedetă TV și-a lansat piesa la Antena 1

Florin Chilian
Florin Chilian

Florin Chilian și-a lansat cea mai recentă melodie la Observator, la Antena 1. Mihai Morar a ajuns să fie ''naşul'' celei mai recente melodii postate de artist- "Atât de frumoasă"

Florin Chilian Atat de frumoasa cu Mihai Morar la Observator Antena 1
Mihai Morar, naşul celei mai recente melodii postate de Florin Chilian - "Atât de frumoasă"
Cu sau fără voia lui, Mihai Morar a ajuns să fie naşul celei mai recente melodii postate de Florin Chilian - "Atât de frumoasă". Căci, de fapt, piesa nu e deloc nouă.
Florin Chilian și Mihai Morar au fost provocați de colegii de la Observator la un test fulger. Dacă întrebările i-au pus în dificultate vedeţi într-un material prezentat în jurnalul de ştiri de la ora 12.  a scris Florin Chilian, pe pagina sa de Facebook.

Amintim faptul că artistul Florin Chilian a lansat o provocare către fani, pe pagina sa de Facebook, să definească ce înseamnă pentru ei frumosul, frumoasa, minunea din vietile lor. 

'Pentru ca piesa mea “Atat de frumoasa“, in variata ei live este foarte ceruta pe toate mediile, am facut o varianta de studio a acesteia, mai putin lunga si poate mai comerciala.
Cum nu stiu daca va ajuge sa razbata prin marea mai putin muzicala de uniforme audio la radiourile din Romania am hotarat:
Va invit sa definiti in imagini ce insemna pentru voi frumosul,, fie ca aceasta minune este un copil, iubita, mama, sotul prietena sau ori ce altceva.
Atat de frumoasa… A fiecaruia dintre noi. Provocare: Puneti frumosul in imagini reprezentative pentru fiecare dintre voi.
Deci marti, 11 iunie 2019, in cadrul Observator, Anttena 1 de la pranz am sa va lansez oficial aceasta provocare.
Asadar: Descarcati piesa “Atat de frumoasa” in varianta ei de studio, radio edit, faceti un videoclip asa cum credeti voi de cuviinta acestei piese, din poze sau filmat etc… Oricare varianta va trece pirn minte, nu neaprat dintre cele doua, este buna.
Ediati-l si trimiteti-l pe adresa [email protected] pentru a-l incarca chiar eu pe canalul meu de You Tube sau sa-l incarcati voi insiva pe You Tube daca aveti un canal.
Concursul de va incheia pe 1 decembrie 2019. Vizionarile, aprecierile si comentariile la creatiile voastre vor decide castigatorul.
Eu doar am sa-l anunt chiar aici pe site si evident, daca va fi posibil – iar eu cred ca va fi – pe toate mediile, inclusiv la televiziuni unde castigatorul sau castigatoarea va fi invitat in studio alaturi de mine.
Cel mai frumos montaj va castiga macar o invitatie dubla la concertul meu din Bucuresti din 14 decembrie, concert unde voi lansa cred un ultim album in varianta lui fizica, album care se numeste PlanSuRasul a scris vineri Florin Chilian, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel