Florin Chilian îi răspunde lui Ioan Lascăr, după articolul publicat în DCNews

Artistul Florin Chilian a făcut plângere la DNA împotriva prof. dr. Ioan Lascăr, pe care-l vede vinovat pentru moartea unor tineri care se aflau în club Colectiv în seara incendiului. Doctorul a răspuns pentru dcnews.ro cu privire la acest subiect. 

VEZI AICI DETALIAT CELE DOUĂ SUBIECTE: 

Florin Chilian a făcut plângere la DNA împotriva medicului Ioan Lascăr

Ioan Lascăr, întrebare-cheie pentru Florin Chilian, după plângerea la DNA- Exclusiv

Florin Chilian susține, pe blogul său, că e "foarte greu de crezut că în condițiile în care toată presa a relatat, chiar el, cel vizat, fostul șef al clinicii de la Floreasca nu știa, dar cum spuneam: jurământul lui Ipocrit trebuie respectat". 

Doctorul a întrebat în ce calitate face Florin Chilian plângerea, iar cântărețul a scris că "în calitate de cetățean am făcut această plângere". Muzicianul susține că "în urma demersului meu public, mai ai încă trei denunțuri făcute la DNA. Aceste denunțuri ulterioare denunțului meu au fost făcute de către cetățeni români în calitate de părinți ai unor copii uciși după tragedia de la #Colectiv, de infecțiile intraspitalicesti de la spitalul Floreasca".

Ioan Lascăr a mai întrebat ce competențe are Florin Chilian ca să poată aprecia o problemă medicală atât de complexă. "Nicăieri, dar nicăieri în plângerea mea nu există vreo referire la speța medicală. Nicaieri, niciunde! Plângerea mea are ca obiect datele tehnice ale unei investiții făcute din bani publici, buget și comunitari, în valoare de nu mai puțin de 9 milioane de euro iar la a devoala furăciunile am ceva experiențe ținand cont de faptul că am reușit să demonstrez în instanțele din România că am fost furat de Guvernul României prin Ministerul Culturii și Cultelor. Am câștigat acel proces", a precizat Florin Chilian. 

Florin Chilian mai scrie că "potrivit Wikipedia" este "muzician și jurnalist român" și consideră că Ioan Lascăr nici nu ar avea cum să-și dea cu părerea despre melodiile sale, pentru că nu ar avea "decența, educația, cultura, calitatea umană sau morală pentru a face așa ceva". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel