Florin Busuioc, transferat cu elicopterul la Spitalul Fundeni

BUSU
BUSU

Actorul Florin Busuioc va fi transferat de urgenţă la Bucureşti.

Update: Actorul Florin Busuioc, care se afla internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova în urma unui infarct suferit marţi în timpul unui spectacol, va fi transferat la Institutul "C.C. Iliescu" din Bucureşti, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al unităţii medicale din Craiova, Cristina Geormăneanu. 

"Tocmai acum a decolat elicopterul SMURD Craiova cu pacientul către Institutul "C.C. Iliescu" din Bucureşti, institut care de altfel a dat avizul pozitiv pentru transfer, în cursul nopţii precedente, însă condiţiile meteo nefavorabile au făcut imposibilă transferarea lui pe cale aeriană", a spus Cristina Geormăneanu. Ea a precizat că pacientul este în stare gravă, dar este stabil şi va continua tratamentul la Institutul "C.C. Iliescu". Elicopterul SMURD Craiova aterizează într-o oră la Detaşamentul de Pompieri Morarilor, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 

Ştirea iniţială: Florin Busuioc - Busu, aşa cum îl ştiu toţi românii care îl îndrăgesc pentru modul în care prezintă vremea - va fi transferat de urgenţă, cu un elicopter, la Spitalul Fundeni, anunţă România TV. Potrivit sursei citate, în acest moment medicii din Craiova se pregătesc să-l transfere pe Florin Busuioc cu un elicopter SMURD la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti. Actorul a fost dus la terapie intensivă imediat după intervenţia pe care a suferit-o.

Florin Busuioc a făcut, seara trecut, un infarct, după care a fost supus unei intervenţii de montare a unui stent, intervenţie făcută de doi tineri medici. Imediat după ce i s-a făcut rău actorul a fost resuscitat de către colegii lui care au chemat imediat şi salvarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel