Florin Busuioc, infarct. Astrolog: Intervenția nu a fost întâmplătoare!

Florin Busuioc
Florin Busuioc

Astrologul Ion Burculeț i-a făcut astrograma lui Florin Busuioc, care, recent, a suferit un infarct după ce a susținut un spectacol la Filarmonica din Craiova.

„Forța focusată de Univers la momentul nașterii pentru Florin Busuioc, îndrăgitul actor și vedetă Pro Tv, născut în Hunedoara 19 Mai 1962 – ora necunoscută – avea să aducă o încercare pe care acesta în cele din urmă o va trece datorită destinului sau și bunătății sufletești de care a dat dovadă pe întreg parcursul vieții”, și-a început astfel Ioan Burculeț mesajul publicat pe blogul său, Constelația Destinului.

„Astrograma grefată pe o formă a inteligenței native, un control cerebral foarte bun, profunzimea și abilitățile în comunicare aveau să îi aducă prestigiul și cariera în acest domeniu al comunicării și transpunerii pe scenă. În același timp calitățile de realizator de emisiuni TV sunt caracteristice și o altă formă de comunicare avea să își pună amprenta în diminețile senine când, așa cum ne obișnuise, acesta prezenta câte o problemă spre soluționare. Conform astrogramei, principalele vulnerabilități de-a lungul existenței aveau să aducă în prim plan și să evidențieze problemele de sănătate și sensibilitatea sistemului cardiovascular pentru că de acolo s-a generat aspectul major din ziua de 6 Noiembrie a.c. momentul infarctului. Cu toate acestea, prezentatorul și omul Florin Busuioc, are o protecție din partea destinului vizibilă în astrograma sa din momentul nașterii, element care îi va aduce protecția în zona inimii iar acest lucru s-a confirmat! Intervenția medicului rezident de la spitalul din Craiova nu a fost întâmplătoare cum de altfel "nimic nu este întâmplător în viața noastră!", potrivit astrologului.

„Salvarea avea să îi vină la timp”

„După o analiză mai profundă, gravitatea cauzisticii în sfera sănătății puteau fi declanșate de sistemul neuro-vegetativ, afecțiunile sistemului digestiv și nu în ultimul rând tiroida, care putea declanșa cu ușurință vulnerabilitatea întregului sistem cardiovascular! Ziua de 6 Noiembrie a.c. datorită configurației momentului respectiv pe care o descrisesem că formă de manifestare și aspect astrologic ea fiind nuanțată pe elemente de stres și epuizare: " Marți 6 Noiembrie a.c. în prima parte a zilei avem la dispoziție simțul estetic pe care îl putem folosi în toate activitățile și acțiunile noastre.... Astăzi este ultima zi de manifestare a Lunii în descreștere și chiar dacă unii dintre noi vom fi epuizați, nuanțele nu sunt atât de grave. Totuși un bioritm al zilei poate să ne avantajeze în dozarea potențialului și al consumului emoțional..." www.constelatiadestinuluint.blogspot.com avea să își pună amprenta asupra stării generale ale tuturor nativilor indiferent de semnul zodiacal! Și totuși pentru Florin Busuioc salvarea avea să îi vină la timp, datorită configuratiilor astrologice ale anului 2018 trasate în astrogramă sa, în contextul în care elementele de tranzit – mișcarea zilnică a planetelor – indicau epuizarea, stresul despre care tot s-a vehiculat, pentru că da, din punct de vedere astrologic poziția Lunii era în descreștere. În fond a fost o problemă de circulație a sângelui pe această faza lunară care era normal să suprasolicite inima în condițiile și contextul în care sistemul cardiovascular era deficitar; acesta a supraviețuit și destinul ne indică încă o dată că poate interveni și în cazuri extreme, ca cel de față”, precizează acesta.

Ioan Burculeț mai spune că Florin Busuioc își va reveni „vizibil dincolo de toate speculațiile, însă acesta va trebui să se menajeze ulterior, mai mult să renunțe la starea de angoasă interioară, care este de fapt cel mai sensibil element și care i-au adus întristările de-a lungul vieții”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel