EXCLUSIV  Florin Busuioc, adevărul despre starea sa de sănătate

Florin Busuioc a făcut infarct marți seară, după ce a jucat într-o piesă de teatru, în Craiova. 

A fost resuscitat de echipajul SMURD, dus la spital, unde i s-a făcut o tromboliză, a fost operat și i s-a montat un stent. Astăzi, a fost adus în București, cu un elicopter SMURD. 

Potrivit informațiilor DCNews, șocul cardiogen e cert, a suferit un infarct, i s-a montat un stent pe artera coronară dreaptă. Se pare că are afectări pulmonare, potrivit informațiilor medicale DCNews. Mai are lichid în pleură, a fost sedat pentru transportul la București, nu se poate evalua dacă a fost afectat creierul în urma opririi inimii, acest lucru urmează să fie cunoscut după ce este scos din coma indusă. 

Vezi și: Florin Busuioc, șoc cardiogen, ce înseamnă asta

Problema este ce se întâmplă după infarct. Oprirea inimii, pentru care s-a făcut resuscitare, poate avea efecte grave asupra sănătății. Efectele pot fi aflate de medici după ce va fi trezit din anestezia făcută pentru a putea fi transportat. 

Cum este posibil ca infarctul să aibă efecte, la fel este posibil să nu aibă, ca-n cazul lui Gabriel Cotabiță. Acest lucru îl pot stabili doar medicii, când starea lui Florin Busuioc le va permite evaluarea medicală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel