EXCLUSIV  Florin Busuioc, adevărul despre starea sa de sănătate

Irina Constantin / 07 noi 2018 / 18:18 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Florin Busuioc a făcut infarct marți seară, după ce a jucat într-o piesă de teatru, în Craiova. 

A fost resuscitat de echipajul SMURD, dus la spital, unde i s-a făcut o tromboliză, a fost operat și i s-a montat un stent. Astăzi, a fost adus în București, cu un elicopter SMURD. 

Potrivit informațiilor DCNews, șocul cardiogen e cert, a suferit un infarct, i s-a montat un stent pe artera coronară dreaptă. Se pare că are afectări pulmonare, potrivit informațiilor medicale DCNews. Mai are lichid în pleură, a fost sedat pentru transportul la București, nu se poate evalua dacă a fost afectat creierul în urma opririi inimii, acest lucru urmează să fie cunoscut după ce este scos din coma indusă. 

Vezi și: Florin Busuioc, șoc cardiogen, ce înseamnă asta

Problema este ce se întâmplă după infarct. Oprirea inimii, pentru care s-a făcut resuscitare, poate avea efecte grave asupra sănătății. Efectele pot fi aflate de medici după ce va fi trezit din anestezia făcută pentru a putea fi transportat. 

Cum este posibil ca infarctul să aibă efecte, la fel este posibil să nu aibă, ca-n cazul lui Gabriel Cotabiță. Acest lucru îl pot stabili doar medicii, când starea lui Florin Busuioc le va permite evaluarea medicală. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23