Buicu: Guvernul Orban, GAFĂ în pandemie. Haos şi nepăsare!

Florin Buicu, preşedintele Comisiei pentru Sănătate din Camera Deputaţilor, scoate la iveală o gafă făcută de către Guvernul Orban.

"Guvernul LuCoVid emite OUG 70/2020 pentru reglementarea unor măsuri incepand cu data de 15 mai 2020 in contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusul SARS-COV-2, “noaptea ca Hoții”, publicat in Monitorul Oficial nr. 394 din 14.05.2020.

Ca o paranteza, este vorba de actul normativ necesar pentru a evita Co Vid-ul legislativ al zilelor de 15, 16,17 pana la intrarea in vigoare a “stării de alerta” după finalizarea “stării de urgenta” in data de 14 mai 2020, datorat bineinteles aceleiași incompetente PNL! La Art. 25 al OUG 70/2020 se face referire la termene la care expira valabilitatea unor măsuri, făcând trimitere la Art. 11, aliniatul 15 al OUG 70/2020.(vezi foto mai jos)

Și acum Bomba!!!! Art. 11 al OUG 70/2020 are un singur aliniat(vezi foto!)

Care este concluzia?

Haos! Nepăsare! Mimarea guvernării! Și asta la nivelul Guvernului României!!!", a scris Florin Buicu într-un mesaj publicat pe Facebook.

Buicu: "Guvernați! Nu mai mimati guvernarea!"

"Prea luminatul guvern PNL realizează gafa de proporții publicată in Monitorul Oficial al României și revine prin OUG 80/2020 din 21 mai 2020 publicată in 26 mai 2020 și modifica trimiterea de la Art. 25 către Art. 10 alin. 14.(vezi foto)

In perioada 14 mai-26 mai 2020 Romania a fost guvernata de aceasta OUG greșita! Parlamentul își va face datoria! Va repara, a nu știu cata oară “Greșelile” PNL! Acesta este doar un exemplu de mimare al guvernării PNL! Un exemplu de inconstienta, de haos generat de PNL la nivel legislativ. Sunt medic, și constat aceste prostii pe care le face guvernul!

Juristii, cei care trebuie sa pună in practica reglementarile PNL pot spune mai multe despre acest haos! Și încep sa îl spună! Inițial soptit, dar pe măsura ce trece timpul, și nr “prostiilor” creste, vocea specialiștilor începe sa se facă din ce in ce mai auzita!!!

Guvernați! Nu mai mimati guvernarea! Guvernați in interesul României și romanilor! Sau....plecați!!!!!", transmite Florin Buicu.

Foto: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel