Florian Walter a murit. El suferise un atac cerebral

Conform unor informații, fostul acționar de la Dinamo, Florian Walter a murit la Spitalul de Urgență Floreasca, în jurul orei 22.00. 

Fostul patron de la Dinamo, Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești, Florian Walter a murit, în această seară, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, conform sport.ro.

Florian Walter a fost transferat la Spitalul Floreasca pentru o intervenție chirugicală care îi putea salva viața, după ce a suferit miercuri seară un accident vascular cerebral extins, șansele de supraviețuire fiind scăzute.

Florian Walter, în vârstă de 56 de ani, a fost menționat într-un dosar de-al fostei procuroare DNA Mihaiela Moraru-Iorga, care l-ar fi favorizat. De altfel, el a fost audiat și în dosarul Polaris, al lui Radu Mazăre și Sorin Strutinsky.

Florian Walter a fost acţionar majoritar al FC Petrolul, precum şi unul dintre acţionarii echipei Dinamo, club de la care s-a retras în 2009. El a preluat apoi clubul Universitatea Cluj, iar în vara anului 2012 a plecat la FC Petrolul. Din vara anului 2013, Walter a revenit la "U" Cluj.

Ulterior, a avut probleme cu legea, motiv pentru care în 2015 a fost dat în urmărire internațională, după fuga în Emiratele Arabe Unite. Un an mai târziu a fost adus în țară din Emiratele Arabe Unite, sub escortă. Nu a făcut prea multe declarații, dar întrebat de ce a plecat din țară, a spus ceva despre o amenințare la adresa vieții sale, informa la momentul respectiv Digi 24.

"Nu veneam, dacă-mi era frică de închisoare", a declarat Florian Walter, răspunzând unei întrebări din partea presei. El a susținut că nu a fugit din țară și că afacerile sale au fost corecte întotdeauna.

Vezi și: Omul de afaceri Florian Walter, internat în stare gravă. A suferit accident vascular cerebral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel