EXCLUSIV  Florian Popa, arhidiacon la Arhiepiscopia Tomisului, primul interviu după audițiile nevăzute de la „Vocea României”

Florian Popa, arhidiacon la Arhiepiscopia Tomisului, se numără printre concurenții care s-au prezentat la audițiile pe nevăzute de la „Vocea României". A impresionat cu o melodie din repertoriul lui Aurelian Andreescu. Andra și Irina Rimes s-au luptat din greu să-l aducă la ele în echipă. Într-un interviu acordat DCNews, Florian Popa a vorbit despre decizia sa de a participa la emisiunea difuzată pe Pro TV.

„Am început să cânt în biserică, de la vârsta de opt sau nouă ani. Cânt la strană, dar mai cânt și într-o corală din Constanța. Sunt arhidiacon la Arhiepiscopia Tomisului. Prin clasa a șasea i-am spus mamei că mă fac preot. Cea mai mare bucurie e slujirea și Sfânta Liturghie și oamenii care te încarcă, te înconjoară cu căldură", a spus Florian Popa, vineri seară, la „Vocea României".

Contactat sâmbătă de redactorii DC News, acesta a mărturisit că, încurajat de colegii săi, și-a luat inima în dinți și a participat la audițiile nevăzute. Și bine a făcut, dovadă stând și numeroasele aprecieri pe care le-a primit după emisiunea de la Pro TV.

„Decizia de a participa am luat-o încă de la începutul anului. Colegii mei de cor m-au încurajat. Mi-au spus să vin la audiții pentru că voi face un moment frumos. Până la urmă, mi-am luat inima în dinți și m-am înscris", a spus, pentru DCNews, Florian Popa. Întrebat, dacă înainte de a participa la audiții, a trebuit să discute cu reprezentanți din Arhiepiscopia Tomisului, a răspuns astfel: „Hotărârea de a participa a ținut numai de mine. Am vorbit cu superiorii, să iau binecuvântare. Nu fac de capul meu, mai ales că e o apariție publică".

Credeam că voi primi critici”

Audițiile pe nevăzute de la „Vocea României" au reprezentat pentru el momente extrem de emoționante. Dacă ar putea repeta experiența, și-ar dori ca emoțiile să fie mai puține. „Nici nu se terminase emisiunea, imediat după momentul meu, am primit numeroase telefoane. Au fost multe mesaje și aprecieri. Nu mă așteptam la mesaje atât de frumoase. Credeam că voi primi critici, însă au fost doar câteva", a spus Florian Popa.

De asemenea, întrebat de ce a ales să facă parte din echipa Andrei, a spus: „M-a convins în acel moment. Bineînțeles, a contat foarte mult și dorința fetei mele, Anastasia, care a zis că vrea în echipa Andrei".

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu, contactat de DCNews, a lăudat prestația lui Florian Popa, precizând că toți se bucură pentru el.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel