Florian Coldea, audiat. Dragoș Pătraru: Gata, s-a făcut lumină

Florian Coldea, directorul interimar al Serviciului Român de Informaţii, a fost audiat luni dimineaţă, în Parlamentul României, de către membrii Comisiei de control parlamentar a SRI.

VEZI ȘI: Ciutacu, mesaj TRANȘANT: Muriți, bă, viermilor!

Dragoș Pătraru a vorbit despre acest subiect în emisiunea pe care o realizează la TVR 1.

"Gata, s-a făcut lumină în scandalul iscat de dezvăluirile prea-urmăritei victime Elena Udrea: comisia parlamentară de supravegehre a activității SRI l-a luat la întrebări pe generalul Florian Coldea, șeful interimar al SRI. Punctual, generalul Coldea s-a prezentat la Comisie la ora 10.00. Ați văzut... nu a fost prea vorbăreț la intrare. În schimb, a stat de vorbă pe îndelete cu parlamentarii. Vă dați seama ce măcel a fost acolo... Sigur a curs sânge...", a zis Dragoș Pătraru. 

"Discuția nu cred că a durat mai mult de 10-15 minute. După aceea, pentru a părea că au discutat lung și aplicat, cred că s-au uitat la un film... ca să mai treacă timpul. Ce trebuia să spună fiecare era pus în plic încă dinainte de audiere. Oricum concluziile sunt clare și după această audiere. Avem nevoie de legile Big Brother, SRI este o instituție fundamentală a statului de drept, avem acoperiți în presă, jos terorismul, hai România! Am zis domnule general? Că nu știu cum să vă zis, dar la mine nu a ajuns plicul acela cu indicații. Nu știu ce s-a întâmplat, dar sper că nu sunteți supărat pe noi, nu?", a mai zis Dragoș Pătraru la "Starea Nației".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel