Florian Bodog, proiect de ordonanţă, măsuri în sistemul medical

Florian Bodog a afirmat, după discuţiile cu reprezentanţii CNAS, că noile măsuri din sistemul medical vor fi introduse într-un proiect de ordonanţă.

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, afirmă într-un comunicat remis presei că noile măsuri privind debirocratizarea actului medical agreate împreună cu reprezentanţii CNAS vor fi introduse într-un proiect de ordonanţă care va fi supus aprobării Guvernului în cursul acestei luni.

'Noile măsuri agreate azi vor fi introduse într-un proiect de Ordonanţă care va fi supus aprobării Guvernului în cursul acestei luni, pe perioada vacanţei parlamentare. Doresc să creăm un sistem în care medicii să poată oferi un act medical de calitate, acordând mai mult timp consultaţiilor şi discuţiilor cu pacienţii', a declarat Florian Bodog, ministrul Sănătăţii, într-un comunicat remis presei.

Ministrul Sănătăţii s-a întâlnit miercuri cu preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Laurenţiu Mihai, şi reprezentanţii acestei instituţii pentru a discuta propunerile de debirocratizare a actului medical care urmează să fie cuprinse într-o Ordonanţă de modificare a Legii nr. 95/2006 a Sănătăţii.

[citeste si]

Ministrul Sănătăţii a verificat şi stadiul implementării măsurilor de debirocratizare a actului medical deja stabilite să fie prevăzute în noul Contract Cadru de acordare a asistenţei medicale în anul 2018

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel