Florentina Ioniţă-Radu, în lacrimi la Spitalul Militar. Excelență în omenie şi devotament

Când spui Gl. Bg. Conf. univ. Dr. Florentina Ioniță-Radu spui doar cuvinte la superlativ în ceea ce privește medicina românească de elită și îți dai seama că, prin astfel de oameni, țara noastră mai are o șansă. Acum, la final de an, pentru tot ce a făcut pentru această unitate spitalicească, a fost premiată cu un premiu de excelență.

"În semn de aleasă preţuire, la ceas aniversar, colectivul Spitalului Militar Central are onoarea să o salute pe cea care a ales să trăiască în concordanţă cu emoţia şi spirtul acestei echipe de aur, care îndrăzneşte să viseze pentru noi toţi, asumându-şi, ca dovadă de maxim curaj, vulnerabilitatea şi fragilitatea sufletească, ca precusor al redevenirii la ce-am fost.

Spitalul Militar Central, ca exemplu al vremilor istorice trecute, al prezentului controversat şi contestat de elite de carton, al viitorului supus schimbărilor, şi-a regăsit stabilitatea şi echilibrul existenţial printr-un concurs al destinului prin care s-a dovedit că Dumnezeu ne iubeşte şi ne dă şansa unei altfel de vieţi, în care primim fără să cerem, dar cu o condiţie - respectarea obligaţiei de a învăţa, de la cei care ne ies în calea destinului personal.

VEZI ȘI: Florentina Ioniță-Radu (Spitalul Militar), speech furat. Un om de breaking news, ca pe front


Diploma de excelenţă în omenie şi devotament, conferită de colectivul Spitalului Militar Central, i se acordă doamnei General de brigadă medic conferenţiar universitar dr. Florentina Ioniţă-Radu, omul care dă esenţă acestor titluri şi cuvinte, vectorul de imagine şi liderul care ne-a dovedit că a fi femeie înseamnă să conştientizezi că ai puterea de a transforma, în bine, lumea în care trăieşti, cea care a demonstrat că feminitatea nu este un dezavantaj, ci o trăsătură de caracter, o motivaţie pentru a-ţi dori, mereu, să laşi ceva în urma ta, un exemplu de a trăi frumos, demn şi motivat în a depăşi, cu graţie, orice obstacol pus în calea dezvoltării şi a progresului, cea care ne este alături, necondiţionat, amintindu-ne de valorile care ne-au adus, împreună, până aici, cea care ne arată că lumea este de fapt o alegere a fiecăruia dintre noi", au transmis reprezentanții Spitalului Militar.

Foto: Daniel Iancu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel