Florentin Pandele, acuzat de un localnic din Voluntari că a fost agresat-VIDEO

Florentin Pandele, surprins de camerele de supraveghere, într-un conflict
Florentin Pandele, surprins de camerele de supraveghere, într-un conflict

O înregistrare prezentată la Realitatea TV în emisiunea Jocuri de Putere l-ar arăta pe Florentin Pandele, primarul Voluntariului, în timp ce îl agresează pe un localnic, Bogdan Dinulescu. 

Bogdan Dinulescu, mic om de afaceri, susține că motivul agresiunii ar fi acela că s-a dus la Arcul de Triumf ca să protesteze față de Gabriela Firea din cauza traficului din Capitală.

"M-am dus la Arcul de Triumf să o întreb pe doamna Firea când se va circula normal în Capitală. Ea promisese într-o emisiune la televizor se va circula lejer în București. După ce am parcat mașina, m-am dus să vorbesc cu dânsa, să o întreb dacă în decembrie se va circula lejer în Capitală. Am mers spre ea, dar la trecerea de pietoni mă așteptau 15 persoane. M-a oprit unul din oamenii care face parte din echipa doamnei primar, Văsîi, fostul șef de la Poliția Voluntari și nu am reușit să vorbesc cu ea", a declarat Dinulescu la Realitatea Tv, în emisiunea lui Rareș Bogdan.

Dinulescu susține ca are înregistrările cu sonor și că exista mai mulți martori ai evenimentului care pot confirma că Pandele l-a agresat și că l-a amenințat cu moartea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel