Flashmob împotriva uciderii câinilor. Oameni în doliu, cu candele și lumânări, se strâng joi seara în fața Teatrului Național din București

adoptii salvare caini comunitari
adoptii salvare caini comunitari

Masacrul câinilor din  Botoșani  a declanșat  proteste în toată țara. Vier Pfoten anunță că joi, 12 mai, ora 20.30, va avea loc un Flashmob împotriva acțiunilor ilegale de ucidere în masă a câinilor!

Iată chemarea lansată de organizațiile care apără drepturile animalelor pentru această seară:”Nu suntem de acord sa devenim un popor de barbari si macelari! Daca iti pasa si nu sustii uciderea in masa, vino cu noi! Vino la FlashMobul manifest impotriva actiunilor ilegale de ucidere in masa a animalelor, cum a fost actiunea autoritatilor in Botosani (peste 200 de caini omorati intr-o zi).  Vino sa arati ca esti pentru civilizatie si legalitate, pentru ratiune si pentru viata! Pentru ca situatia cainilor fara stapani poate fi rezolvata numai prin sterilizare si educatie, nicidecum prin ucidere in masa, cum s-a incercat timp de 8 ani!

Ora 20.30 - intalnire la Teatrul National. Fiecare participant este rugat sa poarte cat mai mult negru si sa vina cu o candela.

Ora 20.45 - aprindem candela si pornim intr-o procesiune pe Bulevardul Magheru. Cand ajungem in Piata Romana, grupul se desparte.

Important: nu este miting, nu se tipa, nu se fluiera si nu se scandeaza!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel