Flagrant pentru mită în Dolj. 1000 de lei pentru un dosar penal

Un bărbat de 64 de ani a fost prins în flagrant în timp ce oferea unui polițist 1.000 de lei ca să nu îi facă dosar fiului său, prins băut la volan. Polițistul a refuzat banii, iar Serviciul Anticorupție Dolj a organizat un flagrant. Bărbatul este cercetat sub control judiciar pentru dare de mită.

Potrivit unui comunicat al Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, un echipaj de poliție a oprit, duminică, în trafic, pe DN 6B, în comuna Goieşti, județul Dolj, un bărbat care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Oferta iniţială, mai mare

Acesta a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a refuzat recoltarea probelor biologice, iar tatăl acestuia, care a ajuns ulterior la spital, a promis ofițerului de poliție 3.000 de lei şi produse alimentare pentru a nu constata infracţiunea săvârşită de fiul său. Oferta a fost refuzată de polițist.

„Ulterior, la sediul IPJ Dolj, unde conductărul auto a fost condus în vederea întocmirii actelor de constatare a infracţiunii, tatăl acestuia a reiterat oferta și a oferit polițistului suma de 1.000 de lei, din cei 3.000 lei promişi. Și de această dată polițistul a refuzat categoric şi a anunţat şeful ierarhic, precum şi DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, continuând să întocmească actele de constatare a infracţiunii. Ca urmare a sesizării, tatăl conducătorului auto a fost prins în flagrant imediat după ce a dat suma de 1.000 de lei ofiţerului de poliţie", se arată în comunicat, conform Mediafax. 

Bărbatul acuzat de dare de mită a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar apoi Tribunalul Dolj a dispus cercetarea sub control judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel