Fiul unui medic, internat la psihiatrie după ce a schingiuit o PISICĂ. A ucis-o și a filmat tot, deși abia o adoptase

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Fiul unui medic din Cluj a fost internat la psihiatrie după ce și-a ucis pisica pe care tocmai o adoptase.

Caz șocant în Cluj. Un adolescent de 16 ani și-a schingiuit și omorât pisica pe care tocmai o adoptase. Mai mult, acesta ar fi filmat totul și a trimis imaginile persoanei de la care luase animalul. El a fost internat la psihiatrie, transmite RealitateaPlus. 

„Am primit un mesaj, un mesaj scris și un material video, în care ni se solicita ajutorul ce trebuie făcut în cazul respectiv. Materialul video prezenta explicit schingiuirea și omorârea unei pisici după primele secunde în care m-am uitat la video. Doamna respectivă a fost într-o excursie, a găsit patru pisoi. Dorea să le găsească o căsuță și în cazul de față, din dorința de a afla vești despre pisicuță, a primit materialul respectiv. Am încurajat persoana de la care provenea mesajul să meargă la secția de poliție. Violența asupra animalelor este precursorul violenței în societate.”, a declarat Ana Maria Nemeș, reprezentant al Asociației Sirius Animal Rescue.

Băiatul are două dosare penale, unul și pentru că a lovit o femeie cu o cărămidă în cap. Din acest motiv, judecătorii din Cluj-Napoca ar fi hotărât ca acesta să fie internat la psihiatrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel