Fiul unui actor al seriei "Tarzan" și-a înjunghiat mortal mama

Crimă
Crimă

Fiul unui star al seriei "Tarzan" și-a înjunghiat mortal mama și a dat vina pe tată.

Fiul actorului american Ron Ely, star al seriei TV "Tarzan", și-a înjunghiat mortal mama și a încercat să dea vina pe tatăl său, tânărul fiind ucis ulterior, pe când fugea de la locul crimei, de forțele de ordine, potrivit People, scrie Mediafax. 

Cameron Ely, în vârstă de 30 de ani, și-a înjunghiat mortal mama, pe Valerie Ely, în vârstă de 62 de ani, după care a sunat la serviciile de urgență din Santa Barbara și a încercat să dea vina pe tatăl său, potrivit unor înregistrări audio obținute de platforma online The Blast.

Ce au descoperit anchetatorii

Atunci când dispecerul a încercat să sune înapoi, i-a răspuns un bărbat "care părea că are probleme respiratorii, era neinteligibil și plângea".

După ce au fost trimiși polițiști la locul incidentului, care a avut loc marți seară, bărbatul care plângea a fost identificat drept Ron Ely, în vârstă de 81 de ani. Acesta a confirmat că suspectul este fiul său și că nu mai era nimeni în locuință la momentul teribilului incident.

Ron Ely suferă de o boală care îl împiedică să vorbească în mod coerent, dar a reușit să le spună polițiștilor că fiul lui a fugit. După ce au căutat suspectul prin împrejurimi, acesta a fost găsit, dar a fost împușcat de polițiști, după ce i-a amenințat. Cameron Ely a murit pe loc.

O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Ron Ely nu a fost rănit, dar a fost transportat la spital ca măsură de precauție. În afară de Cameron, Ron și Valerie - aleasă Miss Florida în 1981 -, care s-au căsătorit în 1984, mai au două fiice, Kirsten, în vârstă de 34 de ani, și Kaitland, în vârstă de 32 de ani.

Vedete ale rețelelor social media, acestea nu au comentat încă incidentul, dar, anterior, și-au exprimat în mai multe rânduri adorația față de părinții lor în mesaje publicate pe blog și Instagram.

Ron Ely a jucat rolul lui Tarzan în serialul difuzat între anii 1966 și 1968 pe postul NBC. De asemenea, a jucat în celebrul serial din anii 1970 "Fantasy Island" și în filmul din 1975 "Doc Savage: The Man of Iron and Bronze". A fost și gazdă a concursului Miss America în anii 1980. După ce s-a căsătorit cu Valerie, Ron a făcut o pauză în carieră pentru a se dedica vieții de familie. Mai recent,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel