Fiul șefului Poliției Locale din Agigea, împuşcat mortal la o vânătoare

Fiul șefului Poliției Locale Agigea, în vârstă de doar 36 de ani, a fost împuşcat mortal la o partidă de vânătoare desfăşurată în localitatea Andreiaşu de Jos, sat Butucoasa, în județul Vrancea.

Sâmbătă, 5 noiembrie, în jurul orei 12.30, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în satul Andreiaşu de Jos, în timpul unei partide de vânătoare, un bărbat în vârstă de 36 de ani s-ar fi împuşcat din greşeală, în zona abdomenului. În prezent, bărbatului i se efectuează manevre de resuscitare, la faţa locului”, au precizat reprezentanții IPJ Vrancea, într-un comunicat oficial transmis sâmbătă.

Ulterior, IPJ Vrancea a revenit cu un nou comunicat în care se arată că: "Din verificările efectuate pana in prezent rezultă că unul dintre participanții la activitate l-ar fi împușcat accidental pe barbatul in cauză.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic. (IPJ Vrancea)".

Bărbatul împușcat avea 36 de ani. Primăria Agigea, prin primar Cristian Cîrjaliu a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia lucrătorului din UAT Agigea.

„Îmi pare nespus de rău de aflarea veștii morții tânărului. Toată echipa Primăriei Agigea este alături de Bureța Traian, lucrător în cadrul primăriei. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a spus edilul Cristian Cîrjaliu, precizează realitateadevrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel