Fiul șefului CJ Cluj, Horea Uioreanu, trimis din nou la închisoare

Alexandru-Uioreanu dece
Alexandru-Uioreanu dece

Alexandru Uioreanu, fiul șefului Consiliului Județean Cluj Horea Uioreanu,  va ajunge din nou sub arest preventiv, după ce magistrații au respins recursul său împotriva deciziei Curții de Apel Cluj, potrivit căreia tânărul de 17 ani a încălcat condițiile impuse de instanță și s-a întâlnit cu un co-inculpat, transmit televiziunile de știri. Alexandru nu s-a prezentat, luni, la ICCJ, la judecarea recursului la decizia CA Cluj, iar magistrații au dispus pe numele acestuia mandat de aducere. Tatăl băiatului spune că s-a trecut la aducerea cu mandat fără ca în prealabil fiul său să fi fost citat.

[caption id="attachment_346578" align="alignleft" width="310"] Foto: monitorulcj.ro[/caption]

Alexandru Uioreanu este acuzat de trafic de droguri de mare risc, după ce ar fi vândut hașiș în unități de învățământ. În cazul său s-a dispus judecarea în stare de libertate cu mai multe condiții, printre care interdicția de a părăsi țara și de a se întâlni cu coinculpați în acest dosar. Pentru că nu a respectat aceste condiții, instanța l-a trimis din nou după gratii, pentru 20 de zile.

Curtea de Apel Cluj a decis, pe 12 iulie, înlocuirea interdicției de a părăsi țara cu arestarea preventivă, după ce Alexandru Uioreanu s-a întâlnit cu Adrian Tition, unul dintre co-inculpații din dosarul traficului de droguri.

Alexandru a fost adus cu mandat de aducere la ICCJ. ”Am venit să văd ce se întâmplă, să fiu alături de el. Totuși, eram în București și am zis să vin și eu. Nu am înțeles de ce au venit cu mandat de aducere din moment ce nu a primit nicio citație. A primit după două ore că trebuia să fie prezent aici, deci nici vorbă de rea voință, de a nu se prezenta la acest proces”, a declarat Horea Uioreanu.

Pe 23 ianuarie, Alexandru a fost trimis în judecată pentru trafic și deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, dosarul său judecându-se la Tribunalul Cluj. Alte patru persoane au fost trimise în judecată în acest dosar. Tribunalul Cluj l-a condamnat, pe 27 martie, pe Alexandru Uioreanu la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri. Tânărul a recunoscut fapta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel