Fiul șefului AVAS, reținut pentru trafic de droguri. Tatăl nu era străin de afacere

avas
avas

Andrei Popa, fiul șefului AVAS, Aurelian Popa, este reținut pentru trafic cu droguri. Potrivit unor surse judiciare, beizadeaua, în vârstă de 25 de ani, a fost reținută după ce încheiase o tranzacție cu canabis. Acesta a declarat că tatăl său, Aurelian Popa, știa de afacerile care erau derulate.

[caption id="attachment_139600" align="alignleft" width="300" caption="Șeful AVAS, Aurelian Popa"][/caption]

Andrei Popa, fiul preşedintelui Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), se află în arest preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Deşi are puţin peste 25 de ani, tânărul are vechime în această afacere ilegală. În 4 ani, a vândut peste 30 de kilograme de droguri. În ziua în care a fost prins în flagrant, Andrei Popa avea asupra lui aproape 200 de grame de canabis, potrivit RTV.

Pe scaunul din dreapta a fost identificată o geantă de voiaj de culoare neagră, în care era introdus un recipient din sticlă transparentă, cu capac, ce conţinea fragmente vegetale de culoare verde-oliv, despre care Popa Andrei a declarat că ar fi canabis pentru vânzare. Băiatul împrumuta bani pentru droguri chiar de la tatăl său. În faţa anchetatorilor, Andrei Popa a declarat că tatăl său, preşedintele AVAS, ştie de afacerea sa cu droguri. În plus, ori de câte ori are nevoie de bani pentru achiziţionarea stupefiantelor, tatăl său îl împrumută. Tânărul susţine că nu i-a ascuns niciodată ce urmează să facă cu banii. "În multe cazuri, inculpatul Popa Andrei-Aurel a împrumutat sume considerabile de la tatăl său legitim, Popa Aurelian, preşedintele AVAS, pe care le-a investit cumpărând cantităţi importante de droguri pe care le-a vândut ulterior, acesta ştiind că sumele ar avea această destinaţie", spun anchetatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel