Urmărește emisiunea live


Fiul şeful Vămii Porţile de Fier, arestat pentru 29 de zile

arestat 1
arestat 1

Fiul şefului Vămii Porţile de Fier I a fost reţinut, miercuri, pentru 29 de zile, de către procurorii Parchetului Judecătoriei Drobeta Turnu Severin pentru uz de armă fără drept şi distrugere, după ce a tras cu arma tatălui său în plină noapte, avariind şase maşini şi balconul unui imobil.

Titu Alexandru Neţoiu este acuzat că a tras, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 16 focuri cu arma tatălui său, o armă de tir cu glonţ, calibru 5,6 milimetri, de pe balconul apartamentului în care locuia avariind şase autoturisme, dintre care unul în mers, dar şi balconul unui imobil aflat la etajul al patrulea al blocului de pe partea cealaltă, de pe strada Constantin Brâncoveanu, din Drobeta Turnu Severin.

Potrivit poliţiştilor, tatăl tânărului, şeful Vămii Porţile de Fier I, deţine permis de port armă din anul 1994, iar ultimul examen medical pentru prelungirea sa a fost făcut în anul 2009.

Tânărul de 23 de ani a fost audiat de poliţişti de la Poliţia Judeţeană Mehedinţi în judeţul Dolj, într-o localitate unde locuiesc bunicii săi, iar în cursul nopţii de luni spre marţi a fost adus la Parchetul Judecătoriei Drobeta Turnu Severin.

Tânărul a recunoscut la audieri că el a tras cu arma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel